VW Bedrijfswagens. APK.

  • Pon Dealer Groep
APK-banner-vw-bw.jpg

De APK-keuring is verplicht voor alle bedrijfswagens van drie jaar of ouder. Als u de APK-keuring laat verrichten door ervaren medewerkers van Pon Dealer Groep, weet u zeker dat het betrouwbaar en goed gebeurd. Wij kennen uw bedrijfswagen immers als geen ander. En met de all-in prijzen komt u niet voor verrassingen te staan.

Wat gebeurt er met uw Volkswagen Bedrijfswagen tijdens een APK?

Tijdens een APK worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Het gaat om wielen, banden, stuurinrichting, remmen, carrosserie, wielophanging, verlichting, uitlaat, uitlaatgassen, vergrendeling, voorruit, autogordels, spiegels en claxon. Verder controleert de APK-keurmeester ook de gegevens van het kentekenbewijs. Zonder het kentekenbewijs kan hij uw voertuig niet afmelden. Vergeet deze dus niet mee te nemen bij een APK.

Bij Pon Dealer VW Bedrijfswagens betaalt u slechts € 19,- voor de APK (incl. milieumeting en afmeldkosten). En in combinatie met onderhoud (excl. kleine beurt) is deze zelfs geheel gratis!

Uw APK tot 2 maanden voor vervaldatum laten uitvoeren?

U kunt uw Volkswagen bedrijfswagen tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd.

Wanneer moet u uw Volkswagen bedrijfswagen laten keuren? 

U kunt ook uw kentekengegevens op de website van het RDW invullen.

Graag tot ziens bij Pon Dealer VW Bedrijfswagens in Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Naarden of Nijkerk.