VW Bedrijfswagens. Extra Garantie.

  • Pon Dealer Groep
APK-banner-vw-bw.jpg

Een reparatie aan uw bedrijfswagen komt altijd ongelegen, niet in de laatste plaats door de onverwachte extra kosten die dat met zich meebrengt. Met een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen hoeft u zich daar niet druk over te maken, dankzij de twee jaar durende fabrieksgarantie. Als u voor één van de extra garantiemogelijkheden van Volkswagen bedrijfswagen kiest, de Extra Garantie of Zekerheidspolis, verlengt u deze zekerheid.

Als u bij aankoop van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen Extra Garantie afneemt bij Pon Dealer Bedrijfswagens bent u twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie. Wij vertellen u graag meer over de Extra Garantie.

Voordelen Extra Garantie.

  • U neemt Extra Garantie af bij Pon Dealer Bedrijfswagens tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dekking geldt in binnen- en buitenland. 
  • Geen eigen risico, onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed.
  • Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie is eenvoudig af te nemen op het moment van aankoop van een nieuwe bedrijfswagen.

Bekijk hieronder de actietarieven. Voor meer informatie over of het afsluiten van Extra Garantie neemt u contact op met een van de Verkoopadviseurs van Pon Dealer.

Model150.000 km (2+2)200.000 km (2+2)
Caddy € 299,- € 399,-
Transporter € 399,- € 499,-
Crafter € 599,- € 699,-
Amarok € 499,- € 599,-

 

* Tarieven zijn geldig t/m 31 december 2018. Wijzigingen en typfouten voorbehouden.