Vw Bedrijfswagens. Mobiliteitsgarantie.

  • Pon Dealer Groep
APK-banner-vw-bw.jpg

Op uw Volkswagen bedrijfswagen kunt u vertrouwen. En mocht uw Volkswagen bedrijfswagen ooit dienst weigeren, dan helpen wij u snel weer op weg. Mobiliteitsgarantie noemen we dat. U kunt 24 uur per dag en in bijna heel Europa rekenen op deze gratis hulpverlening.

Eén nummer bij pech.

Als u met pech komt te staan of als er schade ontstaat aan uw Volkswagen bedrijfswagen, bel dan het gratis nummer: 0800 555 7000. Een professionele hulpverlener komt dan zo snel mogelijk naar u toe.

In het buitenland belt u: +31 (0)800 555 7000. Wij brengen u dan in contact met de lokale pechhulpdienst. Spreekt u de taal niet of is het nummer onbereikbaar, dan kunt u direct naar Nederland bellen via: +31 33 4949 101 (niet gratis).

Een heel Volkswagen-leven lang

De mobiliteitsgarantie geldt in ieder geval tot de eerste grote onderhoudsbeurt die volgens fabrieksvoorschrift moet plaatsvinden. Wilt u ook daarna een beroep kunnen doen op de gratis mobiliteitsgarantie? Laat dan het onderhoud en de reparaties op tijd uitvoeren door Pon Dealer Groep. Heeft u of de vorige eigenaar van uw bedrijfswagen het onderhoud of reparaties elders laten uitvoeren? Dan kunt u toch in aanmerking komen voor de mobiliteitsgarantie. U moet dan een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren door Pon Dealer Groep en de geadviseerde reparaties laten verrichten.