VW Bedrijfswagens e-Crafter

De Volkswagen e-Crafter

Vanaf de start van de ontwikkeling van de nieuwe Volkswagen Crafter was een elektrisch aangedreven versie in de plannen opgenomen. Evenals de andere modellen in de Crafter-reeks is de Volkswagen e-Crafter buitengewoon ruim. Hij heeft een laadvolume van 11,3 m3. De maximaal bruikbare hoogte van de laadruimte bedraagt 1,96 meter, de maximale laadbreedte tussen de wielkasten meet 1,38 meter.

Met z’n 35,8 kWh batterijpakket heeft de Volkswagen e-Crafter een actieradius van 173 km*. Daarmee is hij bij uitstek geschikt voor een volledige werkdag in een stedelijke omgeving. Uit een evaluatie van het rijgedrag van 1.500 Volkswagen Bedrijfswagens-klanten kwam naar voren dat de meeste gebruikers tussen 70 en 100 km per dag afleggen met hun bestelwagen. Omdat hij geen schadelijke stoffen uitstoot, is de e-Crafter welkom in elke milieuzone.

Misschien wel net zo belangrijk als de actieradius is het snel op te laden batterijpakket van de Volkswagen e-Crafter. Laden kan thuis of op het bedrijf via een conventionele 230V-aansluiting. Bij gebruik van een 7,2 kW wallbox duurt het volledig laden van een lege batterij 5,2 uur. Bij een snellader (40 kW gelijkstroom-laadstation) is het pakket in 45 minuten tot 80 procent op te laden.

De Volkswagen e-Crafter is daarnaast ook een genot om in te rijden. Door zijn sterke 100kW elektromotor en door de zeer rijke standaarduitrusting. De Volkswagen e-Crafter is er als Highline met Navigatie Discover Media, Climatronic airconditioning en meer. De nieuwe e-Crafter is standaard voorzien van meerdere assistentiesystemen en hij ondersteunt je altijd in de praktijk van alledag. Zo rij je comfortabel geheel elektrisch naar jouw bestemming.

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De Volkswagen e-Crafter. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om je op weg te helpen met elektrisch rijden, is de Volkswagen e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijg je advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou je grip op je kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe Volkswagen e-Crafter. Verschil moet er zijn.


De technologie van morgen vandaag al gebruiken

Steeds een stap verder: dankzij de nieuwste technologie weet de nieuwe Volkswagen e-Crafter als volledig elektrische bedrijfswagen raad met de uitdagingen van alledag. Een maximaal vermogen in combinatie met nul emissies — dat mag je verwachten van de Crafter van de toekomst.


Grip op je kosten

Bij de Volkswagen e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen en krijg je 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu. Zo houd je je kosten in de hand.

8 jaar onderhoud en APK

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Inbegrepen zijn: alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen. Schadeherstel, reparaties en slijtagedelen zijn niet standaard inbegrepen.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu

Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km). Je kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.


Maximale actieradius met rijtraining en app

De actieradius van 173 km is voor de meeste bedrijven voldoende voor volle werkdag zonder tussentijds opladen van de Volkswagen e-Crafter. Om je goed te leren omgaan met je elektrische bedrijfswagen en je te leren hoe een maximale actieradius te bereiken, biedt Volkswagen Bedrijfswagens i.s.m. Verkeersveiligheid Groep Nederland twee rijtrainingen aan. Bij aanschaf of lease van een e-Crafter, kan jouw bedrijf kosteloos gebruik maken van de ‘e-Crafter online rijtraining’ en de ‘e-Crafter rijtraining op de zaak’.


Aantrekkelijk investeren.

Als ondernemer kun je flink profiteren van overheidssubsidies en investeringsaftrek op elektrische voertuigen en laadpunten.

Investeringsaftrek bedrijfsauto
Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen (tot 3.500 kg GVW) kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt naast de investeringsaftrek (KIA) de mogelijkheid om versneld af te schrijven voor de Volkswagen e-Crafter. Bovendien wordt op de e-Crafter ook een milieu-investeringsaftrek (MIA) toegekend! Het getoonde rekenvoorbeeld gaat uit van de meest gunstige situatie. Raadpleeg jouw financieel adviseur om te bekijken welk voordeel voor jouw bedrijf van toepassing kan zijn.


Rekenvoorbeeld e-crafter 3.5t

Rekenvoorbeeld investeringsaftrek 2019 - Volkswagen e-Crafter


Volkswagen e-Crafter - Overheidssubidies

Overheidssubsidies

Sommige Nederlandse provinciale- en gemeentelijke overheden geven subsidies op elektrische voertuigen en laadpunten. Bekijk welk voordeel dit jou oplevert.

Bekijk subsidies

Volkswagen e-Crafter - kleinschaligheidsinvesteringsaftrek

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

Ook kun je profiteren van de kleinschaligheidsinvesteringsafstrek (KIA) van 28% op het laadstation. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Meer over KIA

Maatwerk Bedrijfswagen inbouw bij Pon Dealer

Bij Pon Dealer Volkswagen Bedrijfswagens ben je aan het juiste adres als het gaat om bedrijfswagen inbouw voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen. Wij bieden flexibele maatwerkoplossingen en kwalitatief zeer hoogwaardige bedrijfswagen inbouw van ALUCA die perfect is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Daarnaast kunnen wij dit alles leveren voor aantrekkelijke en eerlijke prijzen. Benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent bedrijfswagen inbouw bij Pon Dealer en wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten voor meer informatie!


Afbeeldingen


*) De opgegeven actieradius is de actieradius die tot stand is gekomen na het rijden van de testrondes volgens de geldende emissiestandaard in Europa (NEDC). In de praktijk kan de daadwerkelijke actieradius afwijken. Deze is afhankelijk van de rijstijl, de snelheid, de bandenkeuze, het gebruik van comfort- en externe functies, de buitentemperatuur, het aantal passagiers/de belading en de rijomstandigheden.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.