VW Bedrijfswagens e-load up!

De Volkswagen e-load up!

Opvallend schoon en zero emissie. Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! De nieuwe Volkswagen e-load up! maakt het mogelijk. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier – volledig elektrisch en emissievrij. En dat met een bereik van maximaal 160 kilometer. Ontdek de nieuwe e-load up! voor duurzaam rijplezier in de stad – én daarbuiten. Daarnaast is de nieuwe e-load up! fiscaal ook zeer aantrekkelijk. U heeft recht op 36% milieu-investeringsaftrek (MIA). Dit voordeel kan oplopen tot ruim €3.600 netto. Op basis van 52% belastingtarief en 14% MKB winstvrijstelling.

De Volkswagen e-load up! Lekker in te laden.

Snel even inladen en alle leveringen in één ritje bezorgen? Dat doe je met de load up!. De laadruimte is uitgerust met een sterke laadvloer, een vloermat, sjor-ogen en een scheidingsrek. Het load up! pakket is beschikbaar op alle vijf-deurs varianten van de nieuwe up!. De mogelijkheden zijn ongekend.

De e-load up! Opvallend ruim.

De Volkswagen load up! heeft vele handige toevoegingen en innovaties waardoor je auto niet alleen helemaal op jouw wensen aangepast is, maar ook een stuk veiliger. Ontdek daarnaast de aanvullende opties en maak daarmee je auto zo compleet als jij maar wilt!

Opvallend ruim. Opvallend wendbaar.

De load up! is heel wendbaar met een kleine draaicirkel van maar 9,8 meter en verrassend ruim met 990 liter laadvolume. ideaal voor in de stad!

Sterke laadvloer.

Voor z'n formaat is de e-load up! bijzonder sterk. De laadvloer heeft een laadvermogen van 438 kg waardoor het niet snel te zwaar gaat worden.Afbeeldingen

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.