VW Bedrijfswagens Load up!

De Volkswagen load up!

Met de Volkswagen load up! is er eindelijk een bedrijfswagen waarmee je lekker opvalt. Is een bestelauto net niet hip genoeg voor jouw bedrijf, of heb je voldoende aan een wat kleinere laadruimte? Dan is de nieuwe load up! jouw beste vriend. Ruimer dan je denkt. Super schoon en zuinig. En… lekker handig in de binnenstad.

Overstappen op elektrisch rijden kan ook met de Volkswagen load up! Stap maar in! De e-load up! maakt het mogelijk. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier – volledig elektrisch en emissievrij. En dat met een bereik van maximaal 160 kilometer. Ontdek de nieuwe e-load up! voor duurzaam rijplezier in de stad – én daarbuiten. Daarnaast is de nieuwe e-load up! fiscaal ook zeer aantrekkelijk. U heeft recht op 36% milieu-investeringsaftrek (MIA). Dit voordeel kan oplopen tot ruim €3.600 netto. Op basis van 52% belastingtarief en 14% MKB winstvrijstelling.

De Volkswagen load-up! Lekker in te laden.

Snel even inladen en alle leveringen in één ritje bezorgen? Dat doe je met de load up!. De laadruimte is uitgerust met een sterke laadvloer, een vloermat, sjor-ogen en een scheidingsrek. Het load up! pakket is beschikbaar op alle vijf-deurs varianten van de nieuwe up!. De mogelijkheden zijn ongekend.

De load up! Opvallend ruim.

De Volkswagen load up! heeft vele handige toevoegingen en innovaties waardoor je auto niet alleen helemaal op jouw wensen aangepast is, maar ook een stuk veiliger. Ontdek daarnaast de aanvullende opties en maak daarmee je auto zo compleet als jij maar wilt!

Opvallend ruim. Opvallend wendbaar.

De load up! is heel wendbaar met een kleine draaicirkel van maar 9,8 meter en verrassend ruim met 990 liter laadvolume. ideaal voor in de stad!

Sterke laadvloer.

Voor z'n formaat is de load up! bijzonder sterk. De laadvloer heeft een laadvermogen van 438 kg waardoor het niet snel te zwaar gaat worden.



De eco-load up!

Opvallend ruim. Opvallend zuinig.

De eco-load up! ontlast je portemonnee. Met aardgas bespaar je flink op je brandstofkosten.  En… met de eco-load up! kom je ver. Het bereik van de aardgas en benzinemotor samen is zelfs 600 km. De uitvoeringen van de load up! met aardgas of benzine zijn eenvoudig door de dealer om te bouwen tot een up! met achterbank. Dit is gunstig voor de restwaarde. 


Afbeeldingen

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.