VW Bedrijfswagens Multivan

De Volkswagen Multivan

De Volkswagen Multivan. Net als bij de Transporter is de Multivan verder verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Het vernieuwde design van het exterieur en dashboard en de nieuwe bekledingsstoffen en kleurstellingen geven de Multivan een frisse uitstraling. Daarnaast is, net als bij de Transporter, de standaarduitrusting verder uitgebreid en worden de nieuwste generaties multimediasystemen en bestuurdersassistentiesystemen leverbaar. Ontdek de Volkswagen Multivan bij Pon Dealer en laat je overtuigen door zijn veelzijdige, flexibele en ruime karakter.

De Volkswagen Multivan. Pure vrijheid.

Omdat iedereen anders is, heeft Volkswagen Bedrijfswagens nu een auto die aan ieders wensen voldoet, maar nooit hetzelfde is: de Volkswagen Multivan. Het flexibele en luxe interieur biedt een zee aan ruimte. En de talrijke individuele mogelijkheden geven een gevoel van vrijheid. Het is dan ook heel gemakkelijk om voor een Multivan te kiezen. Nu alleen nog een leuke bestemming kiezen...

Uitrusting die op jouw lijf geschreven is.

De Volkswagen Multivan heeft vele handige toevoegingen en innovaties waardoor je auto niet alleen helemaal op jouw wensen aangepast is, maar ook een stuk veiliger. Ontdek daarnaast de aanvullende opties en maak daarmee je auto zo compleet als jij maar wilt!

Adaptive Cruise Control (ACC).

Houdt automatisch afstand op voorliggers tot een door de bestuurder ingestelde afstand. ACC meet met de afstand en de snelheid van de voorliggers en houdt zo de vooraf ingestelde afstand vast.

Car-Net.

Car-Net, de mobiele online diensten van Volkswagen die ervoor zorgen dat u onderweg verbonden bent. Guide & Inform bevat toepassingen die u tijdens de reis beter informeren door altijd de meest actuele informatie naar uw bedrijfswagen te sturen.Afbeeldingen