Volkswagen Multivan 6.1

De Volkswagen Multivan 6.1

De iconische Volkswagen Multivan is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn nieuwe looks. De Volkswagen Multivan 6.1 heeft een volledig nieuw en gedigitaliseerd dashboard, de nieuwste generatie infotainmentsystemen én hightech bestuurdersassistentie. De VW Multivan 6.1 wordt leverbaar met nieuwe TDI-motoren en er komt een volledig elektrisch aangedreven versie met een actieradius van ruim 400 km. De Volkswagen Multivan 6.1 wordt in het vierde kwartaal van 2019 bij Pon Dealer Volkswagen Bedrijfswagens in de showroom verwacht.

Highlights Volkswagen Multivan 6.1


In het kort:

  • Koplampen (H7 en LED)
  • Achterlichten (standaard en LED)
  • Grille met nieuw design
  • Bumpers met nieuw design
  • Nieuw ontwerp lichtmetalen velgen
  • Nieuwe hoogwaardige stoelbekleding
  • Nieuw en gedigitaliseerd dashboard
  • Nieuwe infotainmentsystemen met schermgroottes tot 23 cm (9.2 inch)
  • Nieuwe bestuurdershulpsystemen

Interieur Volkswagen Multivan 6.1

Zicht op de toekomst: naast de nieuwe, tegen meerprijs leverbare 26 cm (10,25 inch) grote Digital Cockpit kenmerkt het interieur van de Volkswagen Multivan 6.1 zich door de nieuwste mogelijkheden die de standaard connectiviteit biedt via de nieuwste generatie van het modulaire Infotainment System, inclusief 23 cm (9,2 inch) touchscreen in de middenconsole. Daarnaast zorgen een hogere zitpositie en de tegen meerprijs leverbare 4-voudig verstelbare lendensteunen voor veel comfort en tal van opbergvakken houden het interieur van de vernieuwde Volkswagen Multivan opgeruimd.


Innovatieve features van de Multivan

Digitale_cockpit.png

Digitale Cockpit

De snelheidsmeter van de toekomst: tegen meerprijs kan bij de Comfortline de klassieke weergave worden vervangen door een 26 cm (10,25 inch) groot display – bij de Highline behoort die zelfs tot de standaarduitrusting. Het innovatieve instrumentenpaneel toont de bestuurder veel extra informatie, die veel verder gaat dan de snelheid en het volume in de brandstoftank.

Infotainmentsysteem.png

Infotainmentsysteem Discover Pro

Of je nu tijdens het rijden wilt bellen, informatie over de verkeerssituatie nodig hebt of simpelweg wil worden vermaakt: het optionele en intuïtief te bedienen navigatiesysteem Discover Pro biedt je, bijvoorbeeld met behulp van de gebarenbesturing, toegang tot een groot aantal handige functies en daarbij wordt elke wens vervuld. Zo kom je altijd veilig aan op je bestemming en verloopt de reis uiterst plezierig.Elektromechanische stuurbekrachtiging

De elektromechanische stuurbekrachtiging in de Multivan 6.1 biedt je actieve en adaptieve ondersteuning in bijna alle rijsituaties. Daarnaast vormt het nieuwe bekrachtigingssysteem de basis voor de modernste assistentiesystemen in de Multivan 6.1.

Meer zitcomfort

De Multivan 6.1 beschikt af fabriek over bijzonder comfortabele stoelen met optionele 4-voudig elektrisch verstelbare lendensteunen. Uniek: de afzonderlijke stoelen in de Multivan kunnen gemakkelijk worden gedraaid en verschoven.

Mobiele telefoonaansluiting "Comfort"

De mobiele telefoonaansluiting "Comfort" maakt de communicatie eenvoudig en je smartphone wordt draadloos opgeladen (afhankelijk van het model). Je handen blijven daar waar ze horen: veilig op het stuur.


Rijdynamiek van de Multivan 6.1

De moderne BlueMotion Technology-motortechniek in de Multivan 6.1 kenmerkt zich door vermogen, trekkracht en zuinigheid. De perfecte keuze als u veel onderweg bent en desondanks wil genieten van maximale rijdynamiek.

Motoren: Veel trekkracht, veel tractie.
De VW Multivan 6.1 is leverbaar met tal van motor- en transmissievarianten. De tegen meerprijs leverbare versnellingsbak met dubbele koppeling (DSG) zonder trekkrachtonderbreking is bijzonder comfortabel en zuinig. Met de leverbare vierwielaandrijving 4MOTION blijft de Multivan 6.1 qua offroadcapaciteiten aan kop in zijn segment.


Assistentiesystemen Volkswagen Multivan 6.1

De innovatieve assistentiesystemen en de intelligente veiligheidssystemen in de vernieuwde Volkswagen Multivan kunnen elke situatie nog beter aan. Voorkomen staat centraal.

Zijflankbescherming
Veilig aan het verkeer deelnemen en schade door objecten of aan derden voorkomen? De optioneel leverbare flankbescherming controleert de zijkanten van de auto en waarschuwt bij kritieke afstanden ten opzichte van palen, muren of voetgangers.

Zijwindassistent
De standaard geleverde zijwindassistent is een onderdeel van het elektronische stabiliseringsprogramma. De bestuurder wordt bij sterke zijwind ondersteund door automatische remingrepen op de wielen.

Rijstrookbehoudassistent "Lane Assist"
De optionele rijstrookbehoudassistent stuurt tegen bij ongewild verlaten van de rijstrook. De bestuurder wordt tegelijkertijd gewaarschuwd door een waarschuwingsgeluid en een melding op het multifunctionele display.

Dodehoeksensor ("Blind Spot") incl. uitparkeerassistent
De optionele uitparkeerassistent geeft een waarschuwend signaal, wanneer bij het achteruit uitparkeren een ander voertuig dat op kritieke afstand nadert wordt herkend. Indien de bestuurder niet reageert, kan het systeem door een remingreep de gevolgen van een mogelijk ongeval verminderen of dit idealiter voorkomen.

Parkeerassistent "Park Assist"
Gemakkelijk inparkeren? Dit systeem kan bijna volledig autonoom jouw Multivan inparkeren. Sensoren meten of er voldoende ruimte is om de Multivan te parkeren. Als er voldoende ruimte is, stop je de auto en bedien je alleen het koppelings, rem en gaspedaal, de auto neemt het sturen volledig van je over. Zo sta je perfect geparkeerd.

Automatische afstandsregeling
De tegen meerprijs leverbare ACC (Adaptive Cruise Control) past de snelheid automatisch aan een voor de Multivan rijdend voertuig aan, en houdt daarbij de door de bestuurder ingestelde afstand aan. Het systeem is inclusief het afstandscontrolesysteem “Front Assist”.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.