VW Bedrijfswagens Transporter

De Volkswagen Transporter

70 jaar geleden werd de Volkswagen Transporter geintroduceerd. Een bestelbus die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. Daar is 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Denkt u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra kilometers op 1 liter diesel weg, dan is de bestelbus net als zijn voorgangers. Bij het kopen van de Transporter krijg je dus méér… van hetzelfde. 

De Volkswagen Transporter is consequent zó ingericht dat hij in de dagelijkse praktijk optimaal presteert. Voor een goed verloop van een lange werkdag biedt de cabine 16 opbergmogelijkheden. De vakken zijn logisch gegroepeerd, gemakkelijk te bereiken en dankzij een hoogwaardige afwerking bijzonder robuust.

De Volkswagen Transporter. Meer van hetzelfde.

De Volkswagen Transporter is flink voordeliger dan zijn voorganger en bovendien is hij completer uitgevoerd. Tevens zet hij de toon als het gaat om veiligheid en comfort. En dan zijn de 2.0 TDI Euro 6-motoren ook nog eens flink zuiniger dan hun voorgangers.

Uitrusting die op jouw lijf geschreven is.

De Volkswagen Transporter heeft vele handige toevoegingen en innovaties waardoor je auto niet alleen helemaal op jouw wensen aangepast is, maar ook een stuk veiliger. Ontdek daarnaast de aanvullende opties en maak daarmee je auto zo compleet als jij maar wilt!

Het design.

De Transporter heeft strakke lijnen en hoeken en een geheel nieuw design. De LED-koplampen en LED-achterlichten, die tegen meerprijs leverbaar zijn, hebben een fraaie lichtsignatuur.

Radio en Navigatie.

Behalve de "Composition Audio", "Composition Colour" en "Composition Media" radiosystemen is ook het "Discover Media" navigatiesysteem beschikbaar, waarvoor toekomstige navigatie-updates gratis zijn.Carrosserievormen van de Volkswagen Transporter.

De Volkswagen Transporter is leverbaar in verschillende carrosserievormen. Zo is er voor alles, een Transporter.


Maatwerk Bedrijfswagen inbouw bij Pon Dealer

Bij Pon Dealer Volkswagen Bedrijfswagens ben je aan het juiste adres als het gaat om bedrijfswagen inbouw voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen. Wij bieden flexibele maatwerkoplossingen en kwalitatief zeer hoogwaardige bedrijfswagen inbouw van ALUCA die perfect is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Daarnaast kunnen wij dit alles leveren voor aantrekkelijke en eerlijke prijzen. Benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent bedrijfswagen inbouw bij Pon Dealer en wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten voor meer informatie!


Afbeeldingen

Occasions 9

VW Bedrijfswagens Transporter

2.0 TDI 102 PK L1 Premium

 • Diesel
 • 02/2014
 • Handgeschakeld
 • 71.300 km

€ 12.900

Exclusief BTW

VW Bedrijfswagens Transporter

2.0 TDI 140 PK DSG L1 DC T-Edition ExecutivePlus (BPM VRIJ)

 • Diesel
 • 11/2013
 • Automaat
 • 93.851 km

€ 15.900

Exclusief BTW

VW Bedrijfswagens Transporter

2.0 TDI 140 PK DSG L1 Premium (Navigatie)

 • Diesel
 • 07/2015
 • Automaat
 • 123.545 km
€ 14.950

€ 13.950

Exclusief BTW