Volkswagen ID.5 Xebia - hero 2

Tot € 8.000 zakelijk voordeel op de ID.5

Direct rijden vanaf € 730,- p.m.*

Lease de Volkswagen ID.5 al vanaf € 730,- per maand

Profiteer nu bij Pon Dealer van een unieke lease aanbieding op de Volkswagen ID.5 voor zakelijke rijders. De ID.5 is een modern en veelzijdige auto en biedt alles wat je kan verwachten van een Volkswagen. Het unieke ontwerp, de efficiënte prestatie en de moderne technologie maken de ID.5 een uitstekende keuze voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar een duurzame oplossing. 

Zakelijk voordeel oplopend tot € 8.000

Als zakelijke rijder profiteer je nu tijdelijk van een extra scherp lease tarief op de schitterende Volkswagen ID.5. En nog mooier... De Volkswagen ID.5 hebben we op voorraad dus je kunt er direct mee wegrijden. 

Tekengebied 3ID.5

De perfecte rijervaring

De ID.5 is uitgerust met de modernste technologieën, waaronder een groot touchscreen display, een uitstekend audio- en infotainmentsysteem en tal van veiligheidssystemen.

Zo ziet zelfverzekerd eruit

De ID.5 lijkt gevormd door de wind, en dat is ‘ie ook. De vloeiende lijnen zorgen voor perfecte aerodynamica. Zelfs de speciaal vormgegeven deurgrepen en velgen optimaliseren de luchtstroom, waardoor je weerstand minimaal is. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Maar de ID.5 zou geen SUV coupé zijn als ‘ie z’n elegante looks niet zou combineren met atletische details, zoals grote wielen en stoere luchtinlaten. Zelfverzekerd? Zeker weten.

Dit zijn de highlights van de ID.5
 

Neem contact met ons op 

Wil jij ook direct rijden in de Volkswagen ID.5? Vul dan onderstaand formulier in en onze medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wil je meer informatie over deze unieke lease aanbieding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Meer weten over deze aanbieding?

Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag direct vrijblijvend een leaseofferte aan

Lease offerte aanvraag Volkswagen ID.5

DISCLAIMER

* Maandtarief geldt op een looptijd van 60 maanden en kilometrage van 10.000 km/j.