Referenties

  • Pon Dealer Groep

Onze klanten aan het woord.

Office Extensions biedt haar ICT klanten 'Altijd de zekerheid van continuïteit'. Onze mobiliteit is hierbij soms cruciaal en daarom past Pon Dealer Zakelijk zo goed bij ons. Voor alles één aanspreekpersoon, die hierin meedenkt en er voor zorgt dat wij ons op dit punt nooit zorgen hoeven te maken en onze belofte altijd na kunnen komen. Lees meer over Office Extensions op hun website.

 

  

Voor een snelgroeiende ICT-dienstverlener als Pink Elephant is mobiliteit een belangrijk thema. Pink heeft in nauwe samenwerking met Pon Dealer Groep een voorkeursbeleid voor Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA ontwikkeld. De grote betrokkenheid en pro-activiteit van de medewerkers van Fleetsales van Pon Dealer Groep zijn hierin van grote meerwaarde voor Pink en helpen ons het wagenpark flexibel en betaalbaar te houden. 
Mark de Lange, CFO Pink Elephant. Lees meer over Pink Elephant op hun website.

 

 

De Alliantie is een woningcorporatie met bijna 60.000 woningen in de noordvleugel van de Randstad. Om huurders goed en snel te kunnen ondersteunen stelt de Alliantie pool- en bedrijfsauto’s (ŠKODA’s Citigo en Rapid) aan hun verhuur- en beheermedewerkers ter beschikking.

De samenwerking
Door de samenwerking met de afdeling Fleetsales van Pon Dealer Groep, hebben wij een beter beeld gekregen van alle mogelijkheden per merk en type voertuig. Daarnaast maken wij als Alliantie gebruik van de specialistische kennis welke binnen de afdeling Fleetsales aanwezig is. De hieruit voortkomende adviezen en aanbevelingen worden mede, omdat wagenparkbeheer voor ons geen kernactiviteit is, bij organisatorische en beleidsmatige overwegingen meegenomen. De gesprekken met accountmanager Dick Kreijne verlopen altijd in een goede sfeer, waarbij beide partijen een helder doel en het eigen zakelijke belang voor ogen houden. Zo komen we samen tot het beoogde resultaat. 
Lees meer over de Alliantie op hun website.

 

"Wij zijn heel blij met het rechtstreekse en persoonlijke contact met Dick Kreijne die in zijn functie als Accountmanager Fleetsales, Pon Dealer Groep vertegenwoordigd. Voor ons is hij hét aanspreekpunt op het gebied van ons wagenpark waar het om ŠKODA-modellen gaat. Door deze korte lijn, hebben wij direct contact met slechts één contactpersoon, daar waar toch een grote organisatie achter schuil gaat. Dit persoonlijke contact is prettig, want Dick denkt mee en neemt ons veel werk uit handen door alles tot in de puntjes te regelen. Is er een keer een kleine tegenvaller dan wordt dit snel en naar alle tevredenheid opgeslot. Deze werkwijze en klantgerichtheid past bij Lomans. Dit vinden wij vanuit onze eigen dienstverlening heel belangrijk!" Grada Krukkeland - Wagenparkbeheer Lomans Totaalinstallateur Amersfoort. Lees meer over Lomans op hun website.