Financieringsactie Audi Q7 en Q8


Tijdelijk slechts 4,99% rente op je financiering!


Koop nu een Audi Q7 of Audi Q8 en profiteer tijdelijk van slechts 4,99% rente op jouw Audi financiering!


Tijdelijk slechts 4,99% rente op jouw Audi Q7 of Q8 financiering

Kies je er nu voor om een Audi Q7 of Audi Q8 te kopen met behulp van een financiering, dan profiteer je nu tijdelijk van een extra scherpe actierente van slechts 4,99% i.p.v. de gebruikelijke 6,99% rente. Daarmee wordt de aankoop van een Audi Q7 of Audi Q8 bij Pon Dealer nu wel héél aantrekkelijk! in combinatie met een aflossingsvrije slottermijn kun je zo voor een vast en nog lager maandbedrag wegrijden in jouw nieuwe Audi Q7 of Audi Q8.

Wij regelen het allemaal voor je
Of je jouw nieuwe Audi Q8 of Audi Q8 nu wilt rijden met het Audi Privé Plan of zakelijk met Audi Financial Lease, wij regelen het allemaal voor jou. Kom dus snel langs en profiteer direct van dit aantrekkelijke aanbod op jouw Audi financiering.

Benieuwd naar al onze Audi Q7 of Audi Q8 voorraadmodellen, bekijk dan direct het complete aanbod!

Bekijk voorraadmodellen

Financieringsactie_Audi_Q7_en_Q8_-_POST_BOK.jpg


Rekenvoorbeeld Audi Q7:

ARS4814-05_Rekenvoorbeeld_Q7_desktop.png

Rekenvoorbeeld Audi Q8:

ARS4814-05_Rekenvoorbeeld_Q8_desktop.png

Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam Audi Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. Audi Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Financieringsaanbieding 4,99% op basis van een niet doorlopend krediet. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 4,99%. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.audifinancialservices.nl. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden. Actie is geldig tot en met 28 februari 2022.

Geld_lenen_kost_geld_balk.jpg

Actie aanbod

5

Audi acties

13