Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
De nieuwe Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan: nu € 6.400 introductievoordeel

Profiteer direct

Introductievoordeel op de Nieuwe Tiguan

De Nieuwe Volkswagen Tiguan is vanaf nu te bestellen en om dat te vieren ontvang je tijdelijk maar liefst € 6.400 introductievoordeel. Ervaar de perfecte mix tussen kracht en comfort. Nu altijd als hybride SUV met een grote portie premium comfort. Alles is ontworpen om jouw rijervaring moeiteloos te maken, zodat je optimaal kunt genieten van elke rit.

Altijd hybride

Volkswagen introduceert de nieuwe Tiguan SUV met twee innovatieve 48V mild-hybride aandrijflijnen. Deze varianten leveren 96 kW (130 pk) en 110 kW (150 pk) vermogen. Ideaal voor je dagelijkse woon-werkverkeer, waarbij je normaal gesproken volledig elektrisch kunt rijden! Bovendien biedt deze hybride Tiguan je zorgeloze vakanties, zelfs met een zware caravan. 

Binnenin de Nieuwe Tiguan

Neem plaats in de gloednieuwe Volkswagen Tiguan en je zult direct het verschil ervaren: alles ademt een hogere mate van luxe en premium uit. Het interieur biedt standaard een ruim touchscreen met extra gebruiksgemak, waardoor je focus vooral op de weg kan blijven. Als je volledig ongestoord van punt A naar punt B wilt reizen, kies dan voor geluidswerende zijruiten. Bovendien zijn deze achterin donker getint, wat de passagiers op de achterbank zeker zullen waarderen.

Profiteer direct! 

Wil jij als eerste in de gloednieuwe Volkswagen Tiguan rijden? Kom dan nu langs bij Pon Dealer en profiteer van € 6.400 introductievoordeel. Dit voordeel wil je niet missen!

Ontdek de uitvoeringen van de Nieuwe Tiguan

Voor welke uitvoering ga jij?

Alle voordelen op een rijtje

  • Verkrijgbaar als 1.5 eTSI benzinemotor (mild-hybride) met 130 pk en 150 pk, áltijd in combinatie met DSG
  • Volledig vernieuwd, maar toch herkenbaar als Tiguan
  • Ideale reisauto met een ruime bagageruimte van 650 liter
  • Nu met € 6.500 introductievoordeel 
     

De nieuw Tiguan zelf ervaren? 

Dat kan! Vul onderstaand proefritformulier in en onze medewerkers zullen contact met je opnemen om een proefrit in te plannen! 

Proefritformulier

Vragen over deze actie? 

Neem contact op met onze collega's. Zij helpen je graag! 

DISCLAIMER 

Actie geldig t/m 31 maart.