Over Pon Dealer Lease - hero mobile

Referenties

Onze eigen klanten vertellen!

Pon Dealer

Waarom kiezen voor Pon Dealer? Wie kan dat beter vertellen dan onze eigen klanten. Hieronder enkele van van onze gewaardeerde klanten.

Network Team Leusden NTL

Wendbaar zijn, snel schakelen. Als specialist op het gebied van installatie- en service-activiteiten in retailland kan Network Team Leusden (NTL) niet zonder die eigenschappen.

Herder Autoschade

Maar liefst 30 nieuwe ŠKODA’s Citigo zijn door Pon Dealer Hoogland en Pon Dealer Lease overhandigd aan Wilfred Herder, directeur van Herder Autoschade. Een feestelijke gebeurtenis voor beide partijen! 30 identieke auto’s worden niet elke dag in ontvangst genomen of afgeleverd!

Accord

Partners in personeel

Voor Accord, Partners in Personeel, hebben wij 6 Volkswagen Up!'s en 1 Volkswagen Polo mogen afleveren. Voor Accord hebben wij alle zorg uit handen genomen; het inbouwen van MIND (smart fleet) en bestickering via Signploeg.

Deze feestelijke aflevering vond plaats bij Pon Dealer in Naarden; we begonnen met een gezellige lunch, waarna de berijders uitleg kregen over de Mijn Volkswagen MIND app en de bediening van de nieuwe auto's. Leuke overeenkomst tussen Accord en Pon Dealer is het feit dat beide bedrijven van oorsprong een familiebedrijf zijn.

Sterk

Innoverend funderen

Voor bouwbedrijf Sterk hebben wij een zevental prachtig bestickerde Volkswagen Up!'s mogen afleveren als vervanging voor hun oude grijs kenteken Peugeot Partners.