Leasevormen - Hero Mobile

Leasevormen

Leasen is maatwerk!

Altijd een leasevorm die past bij jouw wensen!

Bij Pon Dealer Lease helpen wij je graag verder als het gaat om het kiezen van de juiste leasevorm. Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Altijd de beste oplossing

Bij Pon Dealer adviseren we je graag over welke manier van leasen het beste bij jouw wensen past. In de meeste gevallen is leasen goedkoper dan zelf kopen en daardoor kan jij middelen vrij houden om te investeren in de daadwerkelijke groei van je bedrijf. Omdat we het belangrijk vinden dat jouw focus ligt bij je onderneming, regelen wij alles m.b.t. mobiliteit. Denk hierbij aan verzekering, onderhoud, reparatie, vervangend vervoer en meer. Wij ontzorgen je van A tot Z! 

Ontdek alle leasevormen

Full Operational Lease

Full Operational Lease is de meest voorkomende vorm van autoleasing. Dit is een vorm van lange termijn autohuur waarbij je voor een vast bedrag per maand de mobiliteit van jouw medewerkers waarborgd. Pon Dealer Lease neemt de volledige zorg op zich en regelt alles m.b.t. financiering, onderhoud en verzekering. Wij ontzorgen graag zodat jij de focus kan leggen op je onderneming. 

Flexible Lease

Jouw mobiliteitsoplossing moet net zo flexibel zijn als de eigen onderneming. Aanpassen aan de situatie in het geval dat het wat minder gaat, maar zeker ook wanneer er stappen moeten worden gezet om te groeien. Om die reden is er: Flexible Lease.

Flexible Lease biedt je de rust en de vrijheid om een leasecontract te beëindigen op de momenten dat het nodig is. Onder bepaalde voorwaarden is het namelijk mogelijk om kosteloos na 12 maanden jouw leaseauto bij ons in te leveren. Hiermee heb je alle vrijheid om je bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen zoals het jou uitkomt. Bovendien heb je met Flexible Lease dezelfde zekerheid als Full Operational Lease. Alle operationele zaken rond jouw auto regelen wij zodat jij de focus kunt houden op wat echt belangrijk is. Jouw onderneming.

Short Lease

Short Lease biedt je dé oplossing voor tijdelijke mobiliteit en vergaande flexibiliteit voor een scherpe prijs met contracten tussen de 12 en 24 maanden. Short Lease is een full operational leasevorm en is daarmee de perfecte oplossing wanneer je je financiële middelen wilt blijven gebruiken voor de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

Stock Lease

Wil je snel en voordelig jouw mobiliteits-probleem oplossen, dan is Stock Lease het antwoord voor jou. Met Stock Lease lease je een auto die vroegtijdig is ingeleverd. Deze auto’s zijn in perfecte staat en zijn maximaal 25 maanden jong. Ook als je een leaseauto zoekt maar liever niet aan een volledig leasecontract wilt vastzitten, is een auto uit Stock Lease bijzonder geschikt door de kortere looptijd van het contract, de lagere kosten en de soepele acceptatievoorwaarden. Ideaal voor werknemers met een tijdelijk contract.

Additional Lease

Rij ‘groot’ tijdens de vakantie en ‘klein’ gedurende de rest van het jaar met Additional Lease. Deze service draagt bij aan een flinke besparing op jouw wagenpark en je kunt tegelijk flexibel omgaan met de mobiliteitsbehoefte van al je medewerkers. Met Additional Lease kies je voor de mogelijkheid om jouw medewerkers in een kleine zuinige auto te laten rijden, terwijl jij ze een comfortabele oplossing biedt voor de zomer- en wintervakantie. En daarmee besparen jij en je medewerkers fors op de leasekosten.

Heb je vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op! 

Financial Lease

Mobiliteit is cruciaal voor je zakelijke succes. Dat begrijpen wij bij Pon Dealer Lease als geen ander. Daarom bieden wij zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen. Alles op maat. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Sale en Leaseback

Jouw wagenpark aan een leasemaatschappij verkopen en daarna dezelfde bedrijfsauto’s terugleasen: heeft dat voordelen? Absoluut. Met Sale & Lease Back krijg je zo allereerst extra kapitaal in handen, te besteden aan jouw corebusiness.

Turn Key

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Kijk dan eens naar onze Turn Key oplossingen. Via Pon Dealer Lease kun je Volkswagen Bedrijfswagens leasen tegen de beste tarieven. Daarnaast kunnen wij jouw Volkswagen Bedrijfswagen volledig, professioneel en naar wens inrichten.

Lease offerte aanvragen? 

Vul het formulier hieronder in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen! 

 

Algemene gegevens

Wagenparkbeheerder?

Auto gegevens