Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Jouw leaseauto - hero mobile

Jouw leaseauto

Alles over jouw leaseauto

Alle informatie op een rijtje

Bij Pon Dealer Lease weten we precies wat er allemaal bij jouw leaseauto komt kijken. Voor jou als berijder van een leaseauto staat alle informatie die je nodig kunt hebben overzichtelijk op deze pagina. Van het opvragen van bekeuringen tot het aanvragen van een brandstofpas. Zo heb je altijd alles snel bij de hand.

Aanvragen, declaraties en wijzigingen

Als berijder kun je verschillende passen, verklaringen en machtigingen aanvragen. Daarnaast kun je diverse gemaakte kosten declareren. Hier onder kan je alles terugvinden. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan weten. We helpen graag! 

Berijdersapp

Alles rondom jouw leaseauto heb je nu snel en eenvoudig geregeld via de app ‘Mijn VWPFS’ van Volkswagen Pon Financial Services. Je gebruikt de app voor het maken van afspraken, voor het melden van schade en als navigatiesysteem.

Schade?

Schade aan je lease auto? Zowel éénzijdige als schade waarbij een tegenpartij is betrokken moet zo snel mogelijk worden gemeld.

Bekeuring

Een snelheidsovertreding of een parkeerboete is vaak vervelend. Als berijder van een leaseauto ben je zelf verantwoordelijk voor de verkeersovertredingen die je maakt.

Wij (Volkswagen Pon Financial Services) ontvangen de bekeuring van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). Deze is voor eigen rekening en dient op tijd door jou betaald te worden. De door ons ontvangen bekeuring sturen wij aan je door via de post of een e-mail. In de e-mail is een link opgenomen naar de beschikking. Tevens bevat de e-mail een link waarmee je veilig en snel de beschikking met iDeal kunt betalen.

Indien je van ons een factuur hebt ontvangen met betrekking tot een bekeuring is deze bekeuring reeds door ons betaald.

Vragen?

Voor al je vragen en/of verzoeken kun je contact opnemen met de "Berijdersdesk". De Berijdersdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:30 uur. Voor dringende zaken als pech en schade zijn wij 24 uur per dag beschikbaar via onderstaand telefoonnummer: 033-4549555.

Wij helpen je graag verder.

Downloads

Bekijk onderstaande download(s) voor meer informatie.