SKODA ENYAQ iV Private Lease actie


Private Lease vanaf € 549 p/m!** (excl. € 3.350 EV-subsidie)


Profiteer van onze SKODA ENYAQ iV Private Lease actie en rij een ENYAQ iV vanaf € 549 p/m!** (excl. € 3.350 EV-subsidie)


SKODA ENYAQ iV Private Lease actie bij Pon Dealer

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van zeer scherpe Private Lease tarieven op de 100% elektrische SKODA ENYAQ iV tijdens onze SKODA ENYAQ iV Private Lease actie! 

 • Je rijdt al een standaard complete SKODA ENYAQ iV 60 vanaf slechts € 549 per maand!**
 • Kies je voor de elektrische SKODA ENYAQ iV, dan kun je nu weer gebruikmaken van de overheidssubsidie op elektrische auto's. Deze EV-subsidie bedraagt afgerond € 70 per maand, waardoor je de SKODA ENYAQ iV nu al rijdt vanaf slechts € 479 per maand!**
 • Nu tijdelijk met GRATIS 10.000 km laden!*
 • Private Lease tarieven zijn o.b.v. 48 maanden en 10.000 km per jaar
 • Auto's beschikbaar vanaf tweede kwartaal van 2022. Heb je interesse in deze actie, neem dan contact met ons op of vraag alvast een offerte aan!
Bekijk actie-aanbod

SKODA_ENYAQ_iV_Private_Lease_actie_Block_Website.jpg


Ontdek de rijk uitgeruste SKODA ENYAQ iV 60

SKODA ENYAQ iV 60

▶ Private Lease vanaf € 549 p/m!**
▶ Met EV-subsidie (€ 70 p/m) vanaf slechts € 479 p/m**
▶ Nu tijdelijk met GRATIS 10.000 km laden!*
▶ Actieradius van 390 kilometer***


De ENYAQ iV 60 beschikt standaard o.a. over de onderstaande opties:

 • Navigatiesysteem
 • Infotainment display 13 inch incl. draadloos Smartlink+ en touch-slider
 • Climatronic, elektronische airconditioning met 2 klimaatzones
 • Cruise control met speed limiter
 • Digital cockpit met 5,3 inch display
 • Parkeersensoren achter
 • Regen- en lichtsensor
 • Voice control
 • Automatisch dimmende binnenspiegel
 • Easy start (Kessy GO), start/stop knop
 • DAB+ radio
 • 8 luidsprekers
 • Ambiance ledverlichting in 10 kleuren voor en achter
 • Bluetooth telefoonvoorbereiding
 • Lane assist
 • LED koplampen en LED verlichting achter
 • Lichtmetalen velgen 19 inch Proteus
 • Front assist met voetgangersbescherming

Meer weten over onze SKODA ENYAQ iV Private Lease actie?

Wil je graag meer weten over onze SKODA ENYAQ iV Private Lease actie, neem dan contact met ons op of bekijk de modelpagina van de SKODA ENYAQ iV. Wil je de SKODA ENYAQ iV zelf ervaren vraag dan direct een proefrit aan.

Proefrit aanvragen

Ontdek het gemak van Private Lease bij Pon Dealer

Het Private Leasen van een nieuwe SKODA ENYAQ iV bij Pon Dealer is héél gemakkelijk en voordelig. In het maandelijkse bedrag dat je betaalt zijn namelijk alle kosten voor de verzekering, wegenbelasting en onderhoud al inbegrepen. Zelf hoef je daardoor alleen nog maar laadkosten te betalen.
Daarnaast staat Private Lease bij Pon Dealer voor zekerheid! Mocht je bijvoorbeeld onverhoopt je baan verliezen, dan kun je jouw Private Lease contract altijd kosteloos en zonder problemen beëindigen.

Hoeveel_kan_ik_private_leasen-1.jpg


Liever een SKODA ENYAQ iV kopen?

Wil je in plaats van Private Lease liever een SKODA ENYAQ iV kopen, dan kan dat bij Pon Dealer natuurlijk ook gewoon. De SKODA ENYAQ iV 60 koop je nu al vanaf € 42.180.* 

Daarnaast kun je op de SKODA ENYAQ iV 60 tot maximaal € 45.000 netto cataloguswaarde ook gebruikmaken van de EV-subsidie van € 3.350 op elektrische auto's. Een nieuw te bestellen SKODA ENYAQ iV 60 kost je daardoor met EV-subsidie nu € 38.830!*

Bekijk actie-aanbod

Bespaar ook op brandstof

Wil je elektrisch gaan rijden? Dan ga je maandelijks ook besparen op je kosten voor brandstof. Het rekenvoorbeeld hieronder gaat uit van 10.000 km per jaar en een gemiddeld verbruik van een ENYAQ iV 60 en een soortgelijk model, aangedreven door benzine. We zijn uitgegaan van voorbeeldkosten per eenheid. Deze kunnen uiteraard afwijken per aanbieder.

  Thuisladen Benzinepomp
Gemiddeld verbruik 22 kWh / 100 km 6,6 L / 100 km
Kilometers 10.000 km 10.000 km
Eenheden benodigd 2.200 kWh 660 L
Prijs per eenheid € 0,23 € 2,00
Kosten totaal € 506 € 1.320
Kosten per maand € 42 € 110

De SKODA ENYAQ iV. Voor zaterdagfamilies die er graag op uit gaan.

De SKODA ENYAQ iV is de ideale auto voor een weekend weg met jouw zaterdagfamilie. Met een actieradius van 537 km*** rijd je naar de Ardennen en weer terug. Onze volledig elektrische SUV is ruim en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo heeft de ENYAQ iV een 13 inch multimediascherm waarop je eenvoudig je route uitstippelt. En vind je het leuk om met de caravan op pad te gaan? Geen probleem. De ENYAQ iV is in staat om tot 1.200 kg*** gewicht te trekken.

Meer informatie

Keurmerk Private Lease


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Het tegoed voor 10.000 km GRATIS laden wordt uitgekeerd in de vorm van een Pon Dealer Laden Abonnement met daarop een laadtegoed van € 500 incl. BTW. Dit tegoed is op basis van het huidige gemiddelde thuislaadtarief van € 0,23 per kWh.
**De Private Lease actieprijs geldt voor de ŠKODA ENYAQ iV 60 en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease exclusief EV-subsidie van € 70 p/m over 4 jaar (€ 3.350 totaal) bij een netto catalogusprijs van niet meer dan € 45.000, inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt of tot en met 28 februari 2022. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. EV-subsidie ofwel Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) dien je vanaf 3 januari 2022 9:00 uur als consument zelf aan te vragen bij zowel Private Lease als koop met behulp van je DigiD via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Op de verstrekking van deze EV-subsidie heeft Pon Dealer Groep dus geen invloed.
***Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het trekgewicht van de ENYAQ iV verschilt per accuversie en motorisering. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.
SKODA ENYAQ iV Private Lease actie bij Pon Dealer
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

11

ŠKODA acties

11