Audi A3 Limousine

De Audi A3 Limousine

De sportieve en elegante Audi A3 Limousine werpt een nieuwe licht op hoe een sedan kan zijn. Hij heeft elegante en coupéachtige lijnen met een lage, vloeiend getekende daklijn die pure dynamiek uitstraalt. De gespierd ogende carrosserievlakken dragen bij aan het zelfverzekerde uiterlijk van de Audi A3 Limousine in combinatie met de krachtige en brede spatborden met stoere velgen die optioneel tot wel 19 inch groot zijn.

Opvallend in het interieur van de Audi A3 Limousine is het optionele Audi Virtual Cockpit. Met dit volledig digitale instrumentenpaneel wordt alle belangrijke informatie tijdens het rijden overzichtelijk weergegeven. Daarnaast beschikt de Audi A3 Limousine over nog veel meer moderne en innovatieve opties en veiligheidssystemen zoals Adaptive Cruise Control, Rear Cross-Traffic Assist en de fileassistent.

Krachtige uitstraling

Een krachtig uitstralende Singleframe met dubbele spijlen. Aerodynamische luchtinlaten. Optionele full-LED-koplampen die naadloos zijn opgenomen in het driedimensionale totaaldesign.

De Audi A3 Limousine. Perfect lijnenspel.

Het sportieve en perfecte lijnenspel van de Audi A3 Limousine werpt een nieuw licht op het uiterlijk van de sedan. Ontdek zelf zijn pure dynamiek en sportieve rij-eigenschappen en laat je verbazen.

Audi Virtual Cockpit

Met het optionele Audi Virtual Cockpit, volledig digitale instrumentenpaneel, heb je alle informatie duidelijk gepresenteerd.

Interieur

Elk detail geeft blijk van een hoge kwaliteit en innovatief design.  Stijlvolle accenten zijn er in de vorm van de optioneel leverbare decoratielijsten van geborsteld mat aluminium designlicht en de luchtroosters in jetdesign.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi A3 Limousine is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi A3 Limousine het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 2

Audi A3 Limousine

Limousine 35 TFSI S edition

  • Benzine
  • 2020
  • Automaat
  • 10 km
€ 45.035

€ 43.450

BTW verrekenbaar

Audi A3 Limousine

Limousine 35 TFSI S edition

  • Benzine
  • 2020
  • Automaat
  • 10 km
€ 45.035

€ 43.450

BTW verrekenbaar