Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi A3 Limousine - Slider 10

Audi A3 Limousine 

De toekomst van elektrische mobiliteit in een strak design

Prijzen

Kopen vanaf

€ 38.979

Private lease vanaf

€ 589*

Prijzen

Kopen vanaf

€ 38.979

Private lease vanaf

€ 589

Vooruitgang ziet er zo uit

De Audi A3 Limousine maakt indruk met zijn stijlvolle en sportieve exterieur en het hoogwaardige, op de bestuurder gerichte interieur. Met Audi drive select pas je het karakter van jouw Audi A3 Limousine aan je eigen wensen aan.

Audi A3 Limousine - 3

Sportief exterieur

De compleet nieuwe Audi A3 Limousine heeft een sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krijgt krachtige en efficiënte motoren. 

Interieur naar smaak

Slimme assistentiesystemen dragen bij aan veiligheid, efficiency en comfort van hoog niveau. Daarnaast is de ambient lighting is in dertig tinten instelbaar. Zo kan je het interieur volledig naar smaak inrichten. 

Audi drive select

Met Audi drive select pas je het karakter van uw Audi A3 Limousine aan uw wensen aan. Leg de nadruk op comfortabel, sportief of extra zuinig rijden. 

Dit zijn de highlights van de A3 Limousine
 

Audi A3 Limousine - Slider 12

Welke Audi A3 Limousine past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A3 Limousine
 

Audi A3 Limousine - Slider 11

Ervaar de A3 Limousine zelf

De Audi A3 Limousine in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi A3 Limousine - Content 5

Moderne bediening en infotainment

Alle functies in de Audi A3 Limousine zijn snel te vinden en trefzeker te bedienen. Een mooi voorbeeld daarvan is MMI navigatie plus met MMI touch. Het uitgebreide digitale dashboard ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head-up display leveren feilloos alle informatie die je als bestuurder wilt zien. Het 10,1 inch MMI-touchscreen in het midden van het dashboard is afgewerkt met zwarte hoogglans vlakken.

Audi A3 Limousine - Content 6

De eerste indruk telt

Je blik wordt onmiddellijk getrokken door de brede Audi singleframe-grille met zijn opvallende raster met honingraatpatroon. Over de flank loopt een schouderlijn die de lengte van de Audi A3 Limousine benadrukt. De grote spoorbreedte geeft de auto een sportieve uitstraling.

Bekijk de Audi A3 Limousine bij Pon Dealer!

Binnenin de nieuwe Audi A3 Limousine draait het om de bestuurder. Bediening en weergave zijn volledig gedigitaliseerd. Kom het zelf ervaren bij Pon Dealer. 

Matrix-ledkoplampen 

De nieuwe Audi A3 Limousine heeft altijd LED-koplampen. De topversie daarvan zijn de matrix-ledkoplampen, die razendsnel reageren op tegemoetkomend verkeer en vooruitrijdende voertuigen en daardoor jouw medeweggebruikers niet verblinden, terwijl je over optimaal licht beschikt. Aardig om te zien is de lichtanimatie bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto.

Direct een A3 Limousine rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A3 Limousine te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A3 Limousine zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A3 Limousine en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.