Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi A6 allroad quattro - Slider 10

Audi A6 allroad quattro

Stoer, veelzijdig en comfortabel

Prijzen

Kopen vanaf

€ 105.459

Prijzen

Kopen vanaf

€ 105.459

Stoer, veelzijdig en comfortabel

De Audi A6 allroad quattro biedt alle praktische eigenschappen van een Avant, verpakt in een extra stoer uiterlijk. Vanzelfsprekend is quattro vierwielaandrijving standaard.

Audi A6 allroad quattro - Slider 7

Stoere en elegante carrosserielijnen

Diverse exterieurdetails maken dat de Audi A6 allroad quattro stoer en daadkrachtig voor de dag komt. Aan de voorkant zijn er de singleframe-grille met verticale spijlen en de specifieke voorbumper. Aan de achterkant is er de unieke allroad-achterbumper met designdiffusor annex -bodembeschermer. 

Opvallende en doeltreffende verlichting

De vooruitstrevende ledkoplampen passen naadloos bij de strakke uitstraling van de Audi A6 allroad quattro. 

Een sportief en exclusief interieur

De Audi A6 allroad quattro is een grote auto en daar profiteer je in het interieur van. Iedereen heeft meer dan voldoende hoofd- en beenruimte, zowel voor- als achterin.

De ambiance van allroad quattro

Allroad-aanduidingen zijn bij de voordeuren en op de voorstoelen te vinden. Het sportstuur is voorzien van schakelhendels en staalgrijze stiksels.

Digitaal dashboard 

Alle infotainmenttechnologieën zijn binnen handbereik geplaatst en zorgen voor minimale afleiding. De standaard ‘Audi virtual cockpit plus’ is een volledig digitaal instrumentarium. Op dit 12,3 inch high-res HD-scherm zie je de gebruikelijke snelheidsmeter en toerenteller. Bij het standaard ‘MMI navigatie plus met MMI touch response’ is gebruik van Audi connect3 inbegrepen. De bediening van alle onboard- en onlinetoepassingen werkt via de beide touchscreens in de middenconsole en met spraaksturing.

Dit zijn de highlights van de A6 allroad quattro
 

Audi A6 allroad quattro - Slider 4

Welke Audi A6 allroad quattro past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A6 allroad quattro
 

Audi A6 allroad quattro - Hero 1

Ervaar de A6 allroad quattro zelf

De Audi A6 allroad quattro in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi A6 allroad quattro - content 6

Audi drive select

Met het rijdynamisch systeem Audi drive select beïnvloedt u diverse parameters. Er zijn zeven instellingen, waaronder Allroad en Offroad.

Audi A6 allroad quattro - Slider 7

Assistenten op de achtergrond

Afhankelijk van de configuratie beschikt uw Audi A6 allroad quattro over radarsystemen, surround-camera’s en ultrasone sensoren4. Veel technologieën zijn in aantrekkelijke pakketten bijeengebracht, met de duidelijke namen City, Parking en Tour. In Tour zit onder meer adaptive cruise assist, waarvan de elektronica ondersteunt bij accelereren, remmen en afstand bewaren.

Audi A6 allroad quattro - content 4

Een intense rijervaring

De standaard quattro vierwielaandrijving levert een goede tractie op en draagt bij aan de veiligheid en de vlotte rijeigenschappen. De geïntegreerde ultra-technologie registreert permanent de rijomstandigheden en past de verdeling daarop aan. De eveneens standaard luchtvering met adaptieve dempers regelt automatisch de rijhoogte. Ten opzichte van de A6 Avant is maximaal 39 millimeter extra bodemspeling beschikbaar.

Bekijk de Audi A6 allroad quattro bij Pon Dealer!

De Audi A6 allroad quattro is ongekend veelzijdig. Representatief voor zakelijk gebruik, praktisch voor het gezin en stoer en sterk tijdens verre vakanties. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een A6 allroad quattro rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A6 allroad quattro te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A6 allroad quattro zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A6 allroad quattro en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.