Audi A6 Avant - update 2

Audi A6 Avant 

Ruimte voor elegantie

Prijzen

Kopen vanaf

€ 69.462

Prijzen

Kopen vanaf

€ 69.462

Dynamische uitstraling

De Audi A6 Avant heeft een sterke uitstraling. Met zijn lage en brede front maakt hij indruk in het verkeer. Ook de krachtig aangezette spatborden, de vloeiend dalende daklijn en de schuine achterkant dragen bij aan een dynamisch geheel. Een sportieve spoiler en opvallende chroomstrip sieren de achterklep. 

Audi A6 Avant - update

Veelzijdige bolide 

De Audi A6 Avant is een veelzijdige bolide: een representatieve zakenauto, een prestigieuze gezinswagen en een elegante ruimtekoning voor elke dag. 

Rijbeleving 

De standaard progressieve besturing draagt met zijn sportieve karakter bij aan de rijdynamiek. Voeg daar de optionele dynamische vierwielbesturing aan toe en uw Audi A6 Avant is extra wendbaar.

Licht en lucht

Het glazen panoramadak opent en sluit elektrisch  Omdat zon fijn is, maar overdreven warmte niet, houdt het traploos instelbare zonnescherm desgewenst het licht tegen. Zo voorkom je dat de binnentemperatuur te hoog oploopt. 

Toonaangevende verlichting 

De A6 Avant is er ook met HD-matrix ledkoplampen inclusief dynamische knipperlichten. Ze hebben een zeer goede lichtopbrengst, zonder tegenliggers te hinderen. Ten tweede laten ze de A6 Avant heerlijk breed ogen, omdat de focus van de karakteristieke koplampen aan de buitenkanten van de units ligt. 

Dit zijn de highlights van de A6 Avant
 

Audi A6 Avant - update 5

Welke Audi A6 Avant past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A6 Avant
 

Audi A6 Avant - Slider 4

Ervaar de A6 Avant zelf

De Audi A6 Avant in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi A6 Avant - Content 6

Bewegingsruimte

Been-, hoofd- en schouderruimte van de Audi A6 Avant zijn royaal. Dat biedt perspectieven voor compromisloos comfortabel reizen, zakelijk en privé. De standaankleding voor een buitenlandse beurs of alle koffers, dozen en tassen voor de zomervakantie zijn eenvoudig mee te nemen in de 565 tot 1.680 liter grote bagageruimte. De achterbank is 40:20:40 gedeeld neerklapbaar en in het midden zit een doorlaadopening.

Audi A6 Avant - Content 8

Optimaal bedieningscomfort

De 10,1 en 8,6 inch grote HD touchscreens van MMI navigatie plus zijn naadloos ingepast in het fraaie dashboardontwerp. Ook het instrumentenpaneel is volledig digitaal. Allerhande functies en instellingen zijn op te slaan in gebruikersprofielen. De icoontjes op het MMI-scherm zijn met ‘drag and drop’ te verplaatsen en te ordenen, net zoals op een smartphone. Voor al deze digitale technologie geldt dat ze eenvoudig werkt en doordacht in elkaar steekt.

Audi A6 Avant - Content 7

400 personaliseerbare functies

Het MMI touch response-systeem behoort tot de beste op de markt, dankzij de intuïtieve bediening en vele mogelijkheden tot personalisering. Er zijn zeven bestuurdersprofielen vast te leggen, met daarin de instellingen van zo’n vierhonderd functies. Ideaal als er meer bestuurders zijn of om presets te bewaren voor verschillende gebruikssituaties. Door de duidelijke, platte menustructuur zijn auto-instellingen snel te vinden. Met ‘drag and drop‘ zijn – net zoals bij smartphones – veelgebruikte functies op een zelfgekozen plek in het MMI-menu te plaatsen.

Bekijk de Audi Q4 e-tron bij Pon Dealer!

De Audi e-tron maakt de toekomst van mobiliteit zichtbaar. Hij is volledig elektrisch, expressief en iedere dag gebruiksklaar. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een A6 Avant rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A6 Avant te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A6 Avant zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A6 Avant en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.