Audi Q2 - Slider 3

Audi Q2 

Klaar voor vertrek

Prijzen

Kopen vanaf

€ 39.506

Private lease vanaf

€ 529*

Prijzen

Kopen vanaf

€ 39.506

Private lease vanaf

€ 529

Een dynamisch design en veel rijplezier

Ontdek de Audi Q2. Deze urban SUV blinkt uit door zijn krachtige design, uitgebreide infotainmentopties en dynamische ondersteltechniek. Met zijn krachtige aandrijflijn en innovatieve technieken biedt de Audi Q2 veel rijplezier.

Audi Q2 - Slider 1

Comfort en rijplezier

De standaard progressieve besturing draagt bij aan de prettige rijeigenschappen dankzij een variabele, van de stuurhoek afhankelijke overbrenging en een snelheidsafhankelijke bekrachtiging. Het onderstel met elektronisch geregelde adaptieve dempers past zich aan veranderende wegcondities aan.

Veiliger rijden

In adaptive cruise assist zijn adaptive cruise control en active lane assist gecombineerd. Deze geavanceerde rijhulpsystemen kunnen zelfstandig versnellen en remmen, een constante snelheid vasthouden met steeds voldoende afstand tot de voorligger en op de eigen rijstrook blijven

Genoeg ruimte

De Audi Q2 beschikt over een ruime kofferbak. Hier heb je iedere dag iets aan: de bagageruimte is maximaal 1.050 liter groot. 

Koplampen

Afhankelijk van de uitvoering zijn ledkoplampen of matrix-ledkoplampen standaard. 

Dit zijn de highlights van de Q2

Slide-1

Welke Audi Q2 past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Audi Q2

Slide

Ervaar de Q2 zelf

De Audi Q2 in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi Q2 - Content 4

Moderne technologie

De Audi virtual cockpit is een 12,3 inch digitaal instrumentarium met fraaie weergavemogelijkheden, bijvoorbeeld van de navigatiekaart.

Audi Q2 - Content 5

Glazen panoramadak 

Meer licht van buitenaf in je auto en een fraaie uitstraling dankzij de grote panelen van donkergetint glas. Hiermee wint je Audi A2 aan exclusiviteit.

Bekijk de Audi Q2 bij Pon Dealer!

De Audi Q2 heeft een sterk eigen karakter. Met zijn krachtige aandrijflijn en innovatieve technieken biedt de Audi Q2 veel rijplezier. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een Q2 rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi Q2 te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi Q2 zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q2 en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.