Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Slide-5

Audi Q5 Sportback

Aangename rijdynamiek

Prijzen

Kopen vanaf

€ 75.287

Prijzen

Kopen vanaf

€ 75.287

Elke rit is een statement

Het design van de Audi Q5 Sportback maakt indruk met de dynamische en zelfbewuste uitstraling. De voorkant van de Audi Q5 Sportback oogt uitzonderlijk daadkrachtig. De brede, aflopende achterkant. Die maakt de coupédaklijn nog expressiever en versterkt de gestroomlijnde indruk. 

 

Audi Q5 Sportback Content 3

Aandrijving

De Audi Q5 Sportback maakt indruk met zijn spontane, dynamische acceleratie en goede handelbaarheid. Optioneel beschik je over quattro-aandrijving met ultra-techniek, die permanent de rijomstandigheden monitort en op basis daarvan het aandrijfkoppel over de wielen verdeelt. Dit zorgt voor een nauwkeurig te plaatsen auto met een sportief, achterwielaangedreven karakter. 

Exterieur

De Audi Q5 Sportback combineert de krachtige prestaties van een SUV met groot gebruiksgemak. De coupéachtige daklijn versterkt zijn sportieve ontwerptaal en de optionele quattro vierwielaandrijving maakt elke rit opnieuw indruk.

Veelzijdig

De Audi Q5 Sportback onderscheidt zich door zijn combinatie van ruimte, prestaties en praktische bruikbaarheid. De hoge zitpositie geeft een goed overzicht over het verkeer. De horizontale lijnen versterken het ruimtelijk effect en de comfortbeleving. Over de volle breedte van het dashboard loopt een 3D-decoratielijst.

Dit zijn de highlights van de Q5 Sportback
 

Aud Q5 Sportback Hero 2

Welke Audi Q5 Sportback past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Q5 Sportback
 

Aud Q5 Sportback Hero 1

Ervaar de Audi Q5 Sportback zelf

De Audi Q5 sportback in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi Q5 Sportback Content 5

Digitale cockpit

Maak in de Audi Q5 Sportback kennis met modern infotainment. De Audi virtual cockpit is standaard, net als bluetooth inclusief dakmicrofoon, DAB+ radio en de Audi smartphone interface met Android Auto en Apple CarPlay.

Bekijk de Audi Q5 Sportback bij Pon Dealer!

De Audi Q5 Sportback is herkenbaar aan zijn dynamische en zelfbewuste uitstraling. Kom hem bekijken bij Pon Dealer.

Direct een Q5 Sportback rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi Q5 Sportback stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi Q5 Sportback zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.
 

Proefritformulier

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q5 Sportback en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.