Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi e-tron GT Competition - slider 5

Audi e-tron GT Competition overtreft zichzelf in looks en luxe

Een nieuw level in stijl, elegantie en elektrische sportiviteit

Een van de meest stijlvolle auto's 

De Audi e-tron GT is zonder enige twijfel één van de meest stijlvolle auto’s op de Nederlandse wegen. Hij is niet alleen onderscheidend dankzij de elegante gran turismo looks en het comfort- en luxeniveau, maar combineert die eigenschappen met puur elektrische sportwagenprestaties. Nu is er de Audi e-tron GT Competition, waarmee de e-tron GT zichzelf qua looks en luxe weet te overtreffen. 

Stijlicoon in het exclusieve segment

Dankzij fraaie proporties, een elegante, aflopende daklijn en typische Audi-kenmerken als de Singleframe grille is de vierdeurs Audi e-tron GT een stijlicoon in het exclusieve segment van elektrisch aangedreven gran turismo’s. De nieuwe Competition-uitvoering voegt daar een flinke dosis extra stijl en klasse aan toe. Zo is de Singleframe grille uitgevoerd in carrosseriekleur en zorgt het optiekpakket zwart samen met extra donker getint privacy glass voor spannende contrasten. De 20 inch lichtmetalen velgen in vijf-dubbelspaaks ‘offset’ design met delen in contrastkleur orionzwart ronden het stijlvolle en sportieve plaatje optisch af. 

De luxe van een topmodel

Ook als het gaat om luxe is de Audi e-tron GT Competition met recht een ‘greatest turismo’. Het Bang & Olufsen sound system maakt van het interieur een heuse concertzaal. Dankzij het lichtpakket plus met ambient lighting is zelfs de lichtkleur aan te passen aan de muziek. Uiteraard zijn de sportstoelen voorin elektrisch verstelbaar. Voor de bestuurdersstoel is ook een geheugenfunctie inbegrepen.

Adaptieve luchtvering maakt het mogelijk om te kiezen voor een uitgesproken sportieve onderstelafstemming of juist het comfort van een limousine. Voor maximale veiligheid is het assistentiepakket Tour standaard. Inbegrepen zijn adaptieve cruise control, afslag- en uitwijkassistent, emergency assist en de vooruitziende efficiency-assistent. Ook de file assistent en active lane assist dragen bij aan ontspannen en veilig rijden.

De power van e-tron

Met een systeemvermogen van 350 kW/476 pk en quattro vierwielaandrijving is de Audi e-tron GT Competition goed voor indrukwekkende prestaties. De 83,7 kWh accu verleent de sportieve Gran Turismo een actieradius van 492 kilometer** (WLTP). Dankzij de slimme 800 Volt-technologie duurt het opladen van 5-80% bij een snellaadpunt slechts 22,5 minuten.

De Audi e-tron GT Competition staat in de prijslijst voor € 112.905*. De reguliere e-tron GT is er vanaf € 110.915*. 

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.