SEAT Pechhulp en Mobiliteitsservice

Bij iedere nieuwe SEAT hoort gratis Pechhulp en Mobiliteitsservice. Mocht je ooit met pech onderweg staan dan helpen wij je zo snel mogelijk weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa.

SEAT Mobiliteitsservice

Vanaf de aflevering van je nieuwe SEAT kun je gedurende een periode van 2 jaar, profiteren van de gratis SEAT Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Deze hulpverlening kost je niets. Laat je SEAT onderhouden bij de SEAT-dealer en je behoudt ook daarna het recht op de gratis pechhulp met de SEAT Mobiliteitsservice.


Pech in Nederland

Bel de Mobiliteitsservice

088 - 0330106
voor hulp in Nederland

Pech in het buitenland

Bel de Mobiliteitsservice

+31 88 033 0106
Voor hulp in het buitenland


Hoe blijft je Mobiliteitsservice geldig?

Omdat SEAT vindt dat je ook na 2 jaar verzekerd moet kunnen zijn van SEAT Mobiliteitsservice, hoef je slechts aan één voorwaarde te voldoen: je laat het reguliere onderhoud van je SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door de officiële SEAT Service Partner uitvoeren. Evenals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Zo ben je gegarandeerd van het optimaal functioneren van je SEAT, nu en in de toekomst.

Bewaar je serviceboekje goed

Na de grote beurt of de Long Life onderhoudsbeurt plaatst je Pon Dealer een of meer stempels in het serviceboekje van jouw SEAT. Deze stempels zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Mobiliteitsservice is voldaan. Houd je serviceboekje daarom altijd in de auto.

Is je recht op gratis mobiliteitsservice verlopen?

Dan is het laten uitvoeren van een grote beurt of een Long Life onderhoudsbeurt met bijbehorende reparatieadviezen bij Pon Dealer voldoende om de SEAT Mobiliteitsservice opnieuw in te laten gaan.


De voordelen van SEAT Service bij Pon Dealer

  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp
  • Geen verrassingen achteraf
  • De hoogste kwaliteit
  • Altijd 15% voordeel op onderhoud als jouw SEAT 5+ jaar is