Jouw leaseauto

Bij Pon Dealer Lease weten ze precies wat er allemaal bij jouw leaseauto komt kijken. Voor jou als berijder van een leaseauto staat alle informatie die je nodig kunt hebben overzichtelijk op deze pagina. Van het opvragen van bekeuringen tot het aanvragen van een brandstofpas. Zo heb je altijd alles snel bij de hand.

Aanvragen, declaraties en wijzigingen

Als berijder kun je verschillende passen, verklaringen en machtigingen aanvragen. Daarnaast kun je diverse gemaakte kosten declareren.

Schade?

Schade aan je lease auto? Zowel éénzijdige als schade waarbij een tegenpartij is betrokken moet zo snel mogelijk worden gemeld.

Schade melden leaseauto

Bekeuring

Een snelheidsovertreding of een parkeerboete is vaak vervelend. Als berijder van een leaseauto ben je zelf verantwoordelijk voor de verkeersovertredingen die je maakt.

Wij (Volkswagen Pon Financial Services) ontvangen de bekeuring van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). Deze is voor eigen rekening en dient op tijd door jou betaald te worden. De door ons ontvangen bekeuring sturen wij aan je door via post of een e-mail. In de e-mail is een link opgenomen naar de beschikking. Tevens bevat de e-mail een link waarmee je veilig en snel de beschikking met iDeal kunt betalen.

Indien je van ons een factuur hebt ontvangen met betrekking tot een bekeuring is deze bekeuring reeds door ons betaald. De bekeuring kun je hier als PDF downloaden.

Vragen?

Neem contact op met onze Berijdersdesk

Voor al je vragen en/of verzoeken kun je contact opnemen met de "Berijdersdesk". De Berijdersdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:30 uur. Voor dringende zaken als pech en schade zijn wij 24 uur per dag beschikbaar via onderstaand telefoonnummer

033-4549555

Downloads

verklaring_geen_privegebruik_auto.pdf 70.15 KB Download
EuropeesSchadeformulier_2.pdf 215.78 KB Download