Audi on Tour 2018 bij Pon Dealer Naarden


27 september 2018

Vrijdag 28 en zaterdag 29 september is het Audi on Tour event bij Pon Dealer in Naarden. Ervaar de meest exclusieve en sportieve Audi's en bekijk daarnaast als één van de eerste de nieuwe Audi A6 Avant!

Bekijk het beste van Audi Sport bij Pon Dealer Naarden

Tijdens Audi on Tour bij Pon Dealer Audi in Naarden staat de showroom geheel in het teken van de meest exclusieve en sportieve Audi's van Audi Sport. Dit jaar vindt dit geweldige Audi evenement plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29  september en kun je in onze showroom een fantastische line-up van Audi Sport modellen komen bewonderen.

Bekijk en ervaar o.a. de Audi RS4 Avant, de RS3 limousine en de schitterende Audi RS5 onder het genot van een hapje en een drankje.  Ben je benieuwd naar alle Audi Sport modellen die bij ons te zien zijn tijdens Audi on Tour, dan kun je deze hieronder alvast bekijken!


De Audi on Tour 2018 line-up van Pon Dealer Naarden


Introductie Audi A6 Avant

Op deze dag staan niet alleen de Audi Sport modellen centraal. Als een van de eerste dealers in Nederland staat tijdens de Audi on Tour ook de nieuwe Audi A6 Avant in de showroom! Maak kennis met de toekomst en bekijk de nieuwste technologische innovaties van Audi op deze bijzonder fraaie auto!

A6-Avant-News-1.jpg


Kom alvast in de sfeer met onze impressie van Audi on Tour 2017

Kun jij ook niet wachten tot Audi on Tour 2018 van start gaat bij Pon Dealer in Naarden? Bekijk dan hieronder de Audi on Tour aftermovie en foto's van vorig jaar om in de sfeer te komen van dit geweldige evenement.Waar en wanneer is Audi on Tour 2018?

Pon Dealer Audi Naarden tijdens Audi on Tour:

  • Vrijdag 28 september van 09:00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag 29 september van 09:00 tot 17:00 uur

Locatie en adres:

  • Pon Dealer Audi Naarden
  • Energiestraat 40
  • 1411 AT Naarden