De Volkswagen T-Roc, de compacte SUV van Volkswagen wordt 23 augustus onthuld


16 augustus 2017

Volkswagen onthuld op woensdag 23 augustus de nieuwe Volkswagen T-Roc, de compacte crossover SUV van Volkswagen. De nieuwe Volkswagen is de nieuwe benchmark binnen het compacte SUV-segment en combineert compacte afmetingen met een verfrissend design en een groot aantal hightech features.

De nieuwe Volkswagen T-Roc debuteert op 23 augustus

Of de nieuwe Volkswagen T-Roc in stadsverkeer wordt ingezet, recreatief wordt gebruikt of tijdens lange ritten: de nieuwe compacte cross-over van Volkswagen combineert de soevereiniteit van een SUV met de rijeigenschappen van een sportief model. Die eigenschappen van de nieuwkomer worden weerspiegeld in het design dat offroad elementen bevat, maar dat ook in het stadsverkeer opvallend verfrissend is. De Volkswagen T-Roc is onmiddellijk herkenbaar als een lid van de Volkswagen-familie. Een blikvanger is de nieuwe neus met een brede grille met geïntegreerde dubbele koplampen. De behuizing voor de knipperlichten en dagrij- en bochtenverlichting is separaat in de bumper gevat. Door de opvallende lichtornamenten is de nieuwe compacte SUV ook in het donker onmiddellijk als Volkswagen T-Roc herkenbaar.

Beleef de onthulling van de nieuwe Volkswagen T-Roc live mee

De wereldpremière van de Volkswagen T-Roc vindt woensdag 23 augustus plaats. De onthulling is vanaf 20.00 uur live te volgen via een livestream. Je kunt de link naar de livestream van de onthulling hier vinden.