Elektrische Golf E-DITION nu al verkrijgbaar vanaf € 34.295


14 oktober 2019

Met de e-Golf E-DITION maakt Volkswagen elektrisch rijden aantrekkelijk voor nog meer Nederlanders. Met een nieuwe vanafprijs van € 34.295* is de speciale editie van de elektrische Golf € 6.710 lager geprijsd dan voorheen. De auto is volop uit voorraad leverbaar, waardoor zakelijke rijders dit jaar nog profiteren van 4% bijtelling. Ook voor particulieren is er goed nieuws! Zij kunnen de e-Golf E-DITION al rijden vanaf € 299** per maand via Volkswagen Private Lease.

De Volkswagen e-Golf is nu extra aantrekkelijk geprijsd.

De speciale editie van de e-Golf maakt elektrisch rijden bereikbaarder dan ooit. Hij is er voor zakelijke rijders al met een netto fiscale bijtelling vanaf slechts € 42*** per maand.

In het aantrekkelijke Private Lease-tarief van € 299** per maand voor particuliere rijders zijn ook het onderhoud, en de autoverzekering inbegrepen. Er hoeft alleen nog te worden bijbetaald voor het laden.


Bereikbaar en zorgeloos

De e-Golf behoort sinds zijn introductie in 2014 tot de meest verkochte elektrische auto’s in Nederland. Aan de basis van het succes van de Volkswagen staat de combinatie van de elektrische aandrijving met alle geliefde eigenschappen van de Golf. Een ander sterk punt is de zeer complete standaarduitrusting. De e-Golf herken je vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media.


De e-Golf heeft een 35,8 kWh sterke batterij en een elektromotor die 100 kW/136 pk levert. Op een volle accu heeft de elektrische Volkswagen een actieradius tot 230 kilometer****. In combinatie met een 40 kW-snellader is hij in 45 minuten voor 80 procent op te laden.

Volkswagen maakt elektrisch rijden niet alleen bereikbaar, maar ook zorgeloos. De Volkswagen-dealer kan een laadoplossing van A tot Z verzorgen, inclusief laadpunt, laadpas en mobiliteit van Shuttel.


VW_E-Golf_actie_Visual.jpg

Volkswagen e-Golf E-DITION 2019

Voor de zakelijke rijder

Ben jij een zakelijke rijder en wil je nog in 2019 kunnen rijden en profiteren van slechts 4% bijtelling op de Volkswagen e-Golf? Kies dan voor de Volkswagen e-Golf E-DITION 2019. Direct leverbaar bij Pon Dealer met maar liefst € 6.700 voordeel en een full operational lease tarief vanaf € 419 p/m! Wees er snel bij want OP=OP!

Bekijk de actie

VW_E-Golf_299pl_visual.jpg

Volkswagen e-Golf E-DITION 2020

Voor de particuliere rijder

Ook in 2020 kun je bij Pon Dealer profiteren van een aantrekkelijke actie op de Volkswagen e-Golf. Kies je voor ons super scherpe Private Lease tarief vanaf slechts € 299 p/m of een flinke extra inruilpremie van maar liefst € 6.500 op Volkswagen e-Golf E-DITION 2020? De Volkswagen e-Golf E-DITION 2020 is nu alvast te bestellen en leverbaar vanaf 2020!

Bekijk de actie

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie PonDealer.nl. Aan vermelde prijzen hangen voorwaarden, deze zijn te raadplegen bij uw dealer.
** De Volkswagen e-Golf actieprijs geldt voor de Volkswagen e-Golf E-DITION en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig tot en met 20 december 2019, zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.
*** Fiscale bijtelling gebaseerd op fiscale waarde van € 33.220 en een inkomstenbelastingpercentage van 38,10%.
**** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.