Terugblik Audi on Tour 2017


16 oktober 2017

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2017 vond bij Pon Dealer Audi het Audi on Tour 2017 event plaats. Bekijk hier de aftermovie en geniet nogmaals van dit geweldige evenement met de meest exclusieve Audi modellen!

Audi on Tour 2017 bij Pon Dealer

Tijdens Audi on Tour 2017 bij Pon Dealer Audi in Amersfoort konden onze Audi klanten uitgebreid kennis maken met de meest exclusieve Audi modellen, waaronder de Audi RS 3 Sportback en Limousine, de RS 5 Coupé, de S5 Sportback, de S6 Avant, SQ5 en SQ7. Door zelf in deze fantastische auto's te rijden konden zij persoonlijk de sportieve rijeigenschappen en innovatieve techniek ervaren die zo kenmerkend zijn voor Audi en Audi Sport.

Naast de unieke mogelijkheid zelf in deze sportieve auto's te kunnen rijden, was ook onze Audi showroom goed gevuld met een aantal exclusieve Audi en Audi Sport modellen zoals de Audi S3 en TT Coupé. Onder het genot van een hapje, een drankje en heerlijke koffie kon iedereen zichtbaar genieten van al deze prachtige auto's.

Bekijk de hieronder de aftermovie van Audi on Tour 2017 en geniet nog een keer van dit fantastische evenement en de exclusieve Audi modellen.