ASCA autoschade

Schade aan je auto? Bij ASCA werkt een team van specialisten die elke autoschade vakkundig weten te herstellen!

ASCA Autoschade

Bij ASCA autoschade in Amersfoort en Nijkerk werkt een team van ervaren vakmensen met de modernste apparatuur. We kunnen elke autoschade vakkundig herstellen en we werken snel en efficiënt, wat kostenbesparend werkt. Ook zijn we aangesloten bij bijna alle verzekeraars en handelen de schade compleet voor je af. Jij hoeft alleen nog maar de schade te melden bij je verzekeraar en de auto bij ons te brengen. De rest doen wij!


Autoschade?

Een ongeluk en/of schade is al vervelend genoeg. Meld hier je schade en wij nemen direct contact op!

Schade melden

Schade melden


Moderne Technieken

Wij kunnen elk merk herstellen conform de fabrieksnormen. Onze expertise strekt zich ook uit over alle elektronica, zoals veiligheidssystemen, airbags en kreukelzones. Wij zorgen ervoor dat na het schadeherstel alle techniek weer 100% in orde is.


Exacte kleuren

ASCA heeft meerdere spuitcabines waarin jouw auto in exact de juiste kleur gespoten wordt. Alle kleuren van elk merk zijn bij ons beschikbaar. Als een kleur onbekend is, kunnen onze vakmensen deze namaken met 100% nauwkeurigheid.


De 7 ASCA Beloften

Belofte-1

Originele onderdelen

Bij Erkend Schadeherstel wordt gebruikgemaakt van originele onderdelen. Deze zijn van hoge kwaliteit. Originele onderdelen passen perfect, waardoor het herstel ook sneller kan plaatsvinden.

belofte-2

Garantie

De garantiebepalingen worden niet beschadigd. Deze blijven onverminderd van kracht. Je ontvangt na het herstel van de schade aan je auto het Garantiebewijs. Verder krijgt je 4 jaar garantie op de vervangen carrosseriedelen en het arbeidsloon.

belofte-3

Veiligheid

Het spreekt voor zich dat herstel van carrosserieschade een zaak voor specialisten is. Alleen een erkend Schadeherstelbedrijf biedt de zekerheid dat jouw auto na reparatie weer als nieuw is. Na het herstellen van de schade is de veiligheid van uw auto weer als vanouds.

belofte-4

Vervangend vervoer

Je auto is voor schadeherstel bij het Schadeherstelbedrijf. Wat nu? Geen zorgen. Je kunt rekenen op vervangend vervoer. Gratis*. Als jij je auto voor schadeherstel langs brengt, krijg je de beschikking over vervangend vervoer. Zo blijf je mobiel.

5_16.jpg

Restwaarde

Wees gerust. Een schade schaadt de restwaarde van je auto niet. Dankzij het hoogwaardige schadeherstel dat wij uitvoeren, krijg je de auto in precies dezelfde staat terug als het moment vóór de schade. De restwaarde van jouw auto blijft gewaarborgd. Fijn idee.

belofte-6

Ontzorgen

ASCA neemt je graag de zorgen uit handen. Wij onderhouden de nodige contacten met instanties als politie, sleepdiensten, schade-experts en verzekeringsdiensten. Dus ook de complete financiële afwikkeling van een schade wordt probleemloos door ons verzorgd.

belofte-7

Vakmanschap

Reparatie wordt uitgevoerd door uiterst vakkundige specialisten. Dankzij regelmatige bijscholing zijn ze altijd bekend met de nieuwste technieken. Bovendien beschikt een Erkend Schadeherstelbedrijf – als enige – over het benodigde speciale gereedschap en werkt ASCA volgens voorgeschreven methodes en specificaties.


Wij werken samen met

*Afhankelijk van de verzekering