Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Pon Dealer Naarden Audi 2

Audi showroom vernieuwd bij Pon Dealer Naarden

Kom langs en bekijk het resultaat

Een vernieuwde Audi showroom

 De verbouwing van onze Audi-showroom in Naarden is afgerond. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met een totaal nieuw showroom-concept en wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs voor een kop koffie, maak een gezellig praatje met ons Audi team en bekijk de schitterende Audi modellen.

Audi beleving op en top

Er zijn veel dingen veranderd. Zo kun je genieten van een vernieuwde, comfortabele klantenhoek met koffiebar terwijl je wacht op onderhoud of geniet van onze modellen. Voor de klanten die hun nieuwe Audi naar wens willen configureren is er een comfortabele privé lounge gecreëerd en daarnaast heeft de afleveringsruimte een flinke upgrade gehad. 

De nieuwe showroom straalt de volledige Audi beleving uit en om de ervaring compleet te maken is er een volledig nieuwe LED-verlichting geïnstalleerd. Daarnaast is er ook veel aandacht besteed aan duurzame klimaatbeheersing. Wij zijn trots op onze vernieuwde showroom en heten je dan ook van harte welkom op onze vestiging in Naarden.

Wij heten je van harte welkom

Alvast een kleine sfeerimpressie