SEAT Ateca - Content 10

SEAT Ateca

De populaire SUV

Prijzen

Kopen vanaf

€ 33.450

Private lease vanaf

€ 529*

Prijzen

Kopen vanaf

€ 33.450

Private lease vanaf

€ 529

Niet voor niets populair

Dit is 'm. Onze meest spraakmakende SUV. De Ateca met indrukwekkende looks, robuuste details en zelfverzekerd karakter. Kies je voor de Ateca, dan kies je voor ruimte, comfort én sportief rijgedrag. Gegarandeerd rijplezier met standaard Full-LED verlichting, 8.25 inch mediasysteem en Apple CarPlay / Android Auto op élke Ateca. Waar wacht je nog op? Stap in.

SEAT Ateca - Content 9

Frisse looks

Met een nieuw front, forsere bumpers en strakkere lijnen hebben we de Ateca flink opgefrist. Daarmee is hij ook het toonbeeld van onze nieuwe designtaal. Wil je dat beetje extra? Kies dan voor de XPERIENCE, een robuuste auto met een offroad karakter. Liever meer sportiviteit en dynamiek? Dan is de FR jouw uitvoering. 

Instappen en relaxen

Strakke bekleding, een multifunctioneel stuur, het nieuwste infotainmentsysteem en nog veel meer. Hier kun je genieten van het hoogste niveau van comfort. 

Kijken met LED

Met Full LED-koplampverlichting, LED-achterlichten én LED-kentekenverlichting kunnen andere weggebruikers niet meer om jou heen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de SEAT Ateca ook LED-interieurverlichting in de voorportieren en voetenruimte. Stijlvoller wordt het niet.

Dit zijn de highlights van de Ateca
 

SEAT Ateca - Content 11

Welke Ateca past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Ateca

SEAT Ateca - Content 12

Ervaar de SEAT Ateca zelf

De SEAT Ateca in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

SEAT Ateca - Content 6

Altijd een oogje in het zeil

Wij houden van verrassingen, maar niet in het verkeer. Steekt een voetganger plotseling over of trapt je voorligger op de rem? Front Assist waarschuwt en vermindert snelheid wanneer dat nodig is.

SEAT Ateca - Content 5

Relaxed rijden voelt goed

Wij houden van verrassingen, maar niet in het verkeer. Steekt een voetganger plotseling over of trapt je voorligger op de rem? Front Assist waarschuwt en vermindert snelheid wanneer dat nodig is.

SEAT Ateca - Content 4

Inladen maar

Of je nu je kofferbak vult met de backpacks voor een roadtrip, de wekelijkse boodschappen of er een rijdend kantoor van maakt: met maximaal 1.604 liter bageruimte is er plek genoeg.

Bekijk de SEAT Ateca bij Pon Dealer!

Standaard zit er op de Ateca een flinke portie handige features die je rit mooier, slimmer en veiliger maken. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een Ateca rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Ateca te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Wil jij de SEAT Ateca ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochure en Prijslijsten

Geïnteresseerd in de SEAT Ateca en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.