SEAT Garantie

SEAT 4 jaar Garantie

  • 3 jaar lakgarantie
  • 8 jaar hoogvoltaccugarantie
  • 12 jaar carrosseriegarantie

Geniet zonder zorgen

Jij wilt natuurlijk maximaal en zonder zorgen genieten van jouw nieuwe SEAT. Daarom heeft elke SEAT 4 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.

Standaard 4 jaar garantie

Tegenwoordig hebben alle nieuwe SEAT modellen 4 jaar garantie. Dus als er zich een defect voordoet als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit tot 100.000 km onder de garantie. Mocht je SEAT bijvoorbeeld onverhoopt een mankement hebben aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kun je ervan op aan dat het mankement snel en vakkundig door de SEAT-vestiging wordt verholpen.

Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend, evenals softwarematige aanpassingen waarbij geen fysieke onderdelen vervangen worden. Je SEAT dient daarnaast wel volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden.

Standaard 4 jaar reparatiegarantie

De garantietermijn voor SEAT Originele Onderdelen en ruildelen geldt tot 4 jaar na aankoopdatum, zonder kilometerbeperking. Als een onderdeel binnen de garantietermijn van de auto wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke garantietermijn ook op dit onderdeel van kracht. De oorspronkelijke garantietermijn wordt dus niet verlengd of vernieuwd door tussentijdse vervanging. Deze garantie geldt ook voor aangekochte SEAT Originele Accessoires. De garantie is echter alleen geldig bij de dealer die de reparatie heeft uitgevoerd.

3 jaar lakgarantie

We geven gedurende een termijn van 3 jaar na de afleveringsdatum garantie op de carrosserielak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu

Op de hoogvoltaccu van alle elektrische en hybride SEAT-modellen geldt een garantie van 8 jaar of 160.000 kilometer. Om onnodige storingen te voorkomen en verzekerd te zijn van de allerbeste service, ga je voor onderhoud naar je SEAT dealer. Daar weten ze als geen ander hoe je jouw (deels) elektrische SEAT in topvorm houdt.

12 jaar carrosseriegarantie

Voor alle nieuwe SEAT-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie. Dit geldt voor de gevolgen van roestschade die ontstaan door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel noodzakelijk maken.

4 jaar reparatiegarantie

De garantietermijn voor SEAT Originele Onderdelen en ruildelen geldt tot 4 jaar na reparatiedatum, zonder kilometerbeperking. Als een onderdeel binnen de garantietermijn van de auto wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke garantietermijn ook op dit onderdeel van kracht. De oorspronkelijke garantietermijn wordt dus niet verlengd of vernieuwd door tussentijdse vervanging. De reparatiegarantie is alleen geldig bij de dealer die de reparatie heeft uitgevoerd

Extra informatie