Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA KAMIQ - Content 6

Škoda Kamiq

Onze stedelijke SUV

Prijzen

Kopen vanaf

€ 28.490

Private lease vanaf

€ 389*

Inruilpremie

€ 2.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 28.490

Private lease vanaf

€ 389

Inruilpremie

€ 2.000

Voor sportieve Zaterdagfamilies

De Kamiq is een praktische en wendbare stads-SUV met een ruime kofferbak waar je alle sporttassen van jouw Zaterdagfamilie in kwijt kunt. De klassieke voordelen van een SUV – een hoge zit en optimaal zicht - gemixt met de wendbare rijeigenschappen van een coupé. Vol met moderne assistentie- en infotainmentsystemen en talloze Simply Clever-functies. Het model is standaard voorzien van onder meer: airconditioning, LED-achterlichten, Front Assist en Lane Assist.

SKODA KAMIQ - Hero 1

Nieuwste technologie 

De Kamiq is standaard uitgerust met praktische veiligheidssystemen, zoals Lane- en Front Assist.

Compact formaat

Inparkeren bij uitwedstrijden is kinderspel dankzij zijn compacte buitenmaten.

Een typische SUV

Hoge zit, optimaal zicht. Een perfecte combinatie van de looks en voordelen van een SUV met de rijeigenschappen van een sportieve coupé.

Binnen en buiten de stad praktisch 

Verrassend ruim. Tot wel 1.395 liter aan bagageruimte, zodat je alle sporttassen van jouw Zaterdagfamilie kwijt kunt.

Dit zijn de highlights van de Kamiq
 

SKODA KAMIQ - Hero 2

Welke Skoda Kamiq past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Kamiq

SKODA KAMIQ - Content 9

Ervaar de Kamiq zelf

De Škoda Kamiq in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

SKODA KAMIQ - Content 1

Adaptive Cruise Control 

Ook dat is comfort: een slimme snelheidsregelaar die automatisch voldoende afstand ten opzichte van je voorligger houdt. 

SKODA KAMIQ - Content 2

Front Assist

Dankzij Front Assist word jij niet verrast. Dit systeem detecteert namelijk door middel van sensoren een naderende aanrijding en maakt de remweg zo kort mogelijk om deze te voorkomen. 

SKODA KAMIQ - Content 3

Parkeerassistent

Handen van het stuur! De Kamiq parkeert zichzelf in parallelle parkeervakken in. Volg eenvoudig de aanwijzingen die de Kamiq geeft en klaar is Kees. 

Bekijk de Škoda Kamiq bij Pon Dealer!

Je weet natuurlijk pas echt hoe de Škoda Kamiq rijdt, als je hem zelf hebt geprobeerd. Kom hem bekijken en ervaren bij Pon Dealer.  

Direct een Kamiq rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Škoda Kamiq te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Škoda.

Wil jij de Škoda Kamiq zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Škoda Kamiq en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.