Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA SCALA Content 1

Škoda Scala

Stoere hatchback

Prijzen

Kopen vanaf

€ 26.490

Private lease vanaf

€ 399*

Inruilpremie

€ 2.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 26.490

Private lease vanaf

€ 399

Inruilpremie

€ 2.000

Voor energieke Zaterdagfamilies

De Scala is de ideale compact hatchback voor sportieve Zaterdagfamilies. Het frisse design is strak en geeft deze hatchback een stoere uitstraling. Hij is met zijn compacte afmetingen wendbaar, maar heeft tegelijkertijd ook veel binnenruimte. Daarnaast zitten in de Scala talloze Simply Clever functies waar je niet omheen kunt, zoals Cruise Control, Lane Assist, LED-dagrijverlichting, airconditioning en nog veel meer.

SKODA SCALA Hero 2

Ruimste in zijn klasse

De Scala is de ruimste in zijn klasse met zijn 1.410 liter bagageruimte. Dat is wel zo fijn, als je bagage of sporttassen kwijt wil.

Snel en wendbaar

Sportief rijgedrag. De Scala kan in 8.2** seconden naar de 100 en heeft een heerlijke wegligging.

Nieuwste technologie

De Scala is standaard uitgerust met praktische veiligheidssystemen, zoals Lane- en Front Assist. Zo ga je altijd onbezorgd op pad. 

Dit zijn de highlights van de Scala
 

SKODA SCALA Content 2

Welke Škoda Scala past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Scala
 

Skoda SCALA Content Slider 8

Ervaar de Scala zelf

De Škoda Scala in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

De voordelen van rijden met de Škoda Scala

  • Adaptive Cruise control 
  • Blind Sport Detect
  • Front Assist
  • Park Assist

Bekijk de Škoda Scala bij Pon Dealer!

Je weet natuurlijk pas echt hoe de Škoda Scala rijdt, als je hem zelf hebt geprobeerd. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een Scala rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Škoda Scala te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Škoda.

Wil jij de Škoda Scala zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Škoda Scala en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. 

** Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 mei 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.