Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Nieuwe Superb Combi First Edition

Nieuwe Superb Combi: start als First Edition

Luxe, comfort en veiligheid van topniveau. Vanaf € 44.990*

First Edition: compleet, efficiënt en stijlvol

De nieuwe Škoda Superb Combi debuteert in Nederland als de ruime en veelzijdige First Edition, voorzien van een efficiënte 1.5 TSI mild-hybride motor. Met een gestroomlijnd design, ruim interieur en geavanceerde assistentiesystemen, is hij completer dan ooit. Bestel hem nu vanaf € 44.990*.

De ultieme combinatie van ruimte en stijl

Als topmodel van Škoda overtreft de nieuwe Superb Combi alle verwachtingen. Het design volgt de nieuwe Škoda-designtaal met scherpe lijnen en een gestroomlijnde uitstraling. Standaard zijn LED-koplampen. Met een royale wielbasis van 2,84 meter biedt het interieur buitengewone ruimte, inclusief voldoende hoofd- en beenruimte voor vijf inzittenden. De bagageruimte heeft een indrukwekkende inhoud van 690 liter, uitbreidbaar tot maar liefst 1.920 liter door de achterbank neer te klappen.

Slimme details

De nieuwste Škoda Superb Combi wordt geleverd met een standaard digitaal instrumentenpaneel (Virtual Cockpit) met een 10-inch display, naast een centraal geplaatst infotainmentdisplay. Een primeur in de nieuwe Superb zijn de slimme wijzerplaten. Deze draai- en drukknoppen, voorzien van een geïntegreerd kleurendisplay, zijn aanpasbaar naar eigen voorkeur, bijvoorbeeld voor het regelen van het volume en de airconditioning.

De luxe van de First Edition

De allereerste Škoda Superb Combi die naar Nederland wordt gebracht is de exclusieve First Edition. Dit model wordt standaard geleverd met LED-koplampen, 17 inch lichtmetalen velgen, Virtual Pedal, automatische airconditioning met 3 klimaatzones, Kessy Advanced (keyless entry & start met walk away locking-functie), het grote (13 inch) infotainmentdisplay en wireless smartlink, waarmee smartphones (zowel Apple als Android) draadloos kunnen worden gekoppeld. Parkeersensoren aan zowel de voor- als achterzijde, een achteruitrijcamera en adaptieve cruise control dragen allemaal bij aan een ontspannen, veilige en comfortabele rijervaring.

Efficiënt

De Superb Combi First Edition wordt aangedreven door een 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI-motor met mild-hybridetechnologie (MHEV) en cilinderuitschakeling. Energie die bij het afremmen wordt teruggewonnen, gaat naar een lithium-ion batterij en is te gebruiken voor een powerboost bij het accelereren. Ook maakt deze technologie ‘zeilen’ met uitgeschakelde motor mogelijk.

De nieuwe Škoda Superb Combi 1.5 TSI MHEV First Edition is nu online samen te stellen in de configurator op skoda.nl. Met een vanafprijs van € 44.990* is hij per direct te bestellen. Vanaf 5 april staat de Superb Combi bij ons in de showroom.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.