Volkswagen Bedrijfswagens connectiviteit en infotainment

De mobiele online diensten van Volkswagen Bedrijfswagens helpen je nog beter op weg dankzij de juiste en altijd actuele informatie. Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden, zoals We Connect, waardoor je altijd verbonden bent.

Volkswagen Bedrijfswagens connectiviteit

Volkswagen_We_Connect_-_Blok.jpg

Volkswagen We Connect

Klaar voor de volgende generatie mobiele online diensten: vanaf modeljaar 2021 is het gros van de nieuwe modellen van Volkswagen helemaal klaargestoomd voor We Connect. Want dankzij de geïnstalleerde eSIM-kaart is de Volkswagen van begin af aan online. Bovendien kun je jouw Smartphone koppelen met je Volkswagen via de 'We Connect app' en heb je toegang tot bepaalde functies van de auto en de wagenstatus.

Meer informatie

Volkswagen Bedrijfswagens infotainment

Volkswagen_Bedrijfswagens_App-Connect_-_BLOK_IMG.jpg

Volkswagen App-Connect

Breid de cockpit uit met Volkswagen App Connect. Deze functionaliteit plaatst geselecteerde smartphones-apps op het touchscreen van je infotainmentsysteem: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink® - deze drie innovatieve technologieën staan nu ter beschikking en bieden aanvullende bruikbare en plezierige functies.

Meer informatie

Volkswagen_Bedrijfswagens_Navigatie-update_-_BLOK_IMG.jpg

Navigatie-update

Altijd op het juiste pad met een navigatie-update voor jouw Volkswagen. Het wegennet verandert elke dag. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland komen en verdwijnen er elke dag wegen, rotondes en straten. Daarom is het cruciaal je navigatiesysteem up-to-date te houden met een navigatie-update.

Bekijk updates