Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Volkswagen Multivan Bulli Edition

Volkswagen Multivan nu leverbaar als rijk uitgeruste Bulli Edition

Nieuwe Bulli Edition al vanaf € 59.990*

Volkswagen Multivan Bulli Edition nu beschikbaar

De Volkswagen Multivan is momenteel beschikbaar in een extra luxe uitvoering genaamd de Bulli Edition. Deze speciale editie komt in twee lengtematen, L1 en L2, en wordt standaard aangedreven door een krachtige plug-in hybride motor met 218 pk (160 kW). De Multivan Bulli Edition kan al worden besteld vanaf € 59.990*. Bovendien wordt deze veelzijdige en luxe Volkswagen nog toegankelijker dankzij een tijdelijke inruilpremie van € 3.500**.

Luxe Upgrade

De Volkswagen Multivan, bekend om zijn veelzijdigheid en comfort, krijgt tijdelijk een luxueuze upgrade met de Bulli Edition. Deze speciale uitvoering, verkrijgbaar in plaats van de standaardmodellen, biedt tal van extra's tegen een lagere vanafprijs dan gebruikelijk. Met de tijdelijke inruilpremie van € 3.500** wordt het voordeel nog groter.

Extra rijk uitgerust en onderscheidende looks

De Multivan Bulli Edition straalt luxe uit met zijn 'Bulli'-typeplaatjes, zwarte accenten, 18-inch 'Toshima' lichtmetalen velgen, full-led koplampen, en glazen panoramadak. Binnenin biedt hij extra's zoals klimaatregeling met 3 zones, Navigatie 'Discover' met een 10-inch display, ambianceverlichting met 30 kleuren, een multifunctionele, verschuifbare tafel, Front Assist en PreCrash Basic voor veiligheid.

Extra aantrekkelijk instappen, altijd plug-in hybrid

Je stapt extra aantrekkelijk in met de Multivan Bulli Edition, die altijd is uitgerust met een plug-in hybride aandrijflijn. Volkswagen Bedrijfswagens biedt de L1-versie (4,97 meter) al aan vanaf € 59.990*, terwijl de langere L2-versie (5,17 meter) beschikbaar is vanaf € 1.270 extra. Beide varianten worden aangedreven door een krachtige 218 pk (160 kW) sterke plug-in hybride aandrijflijn, bestaande uit een 1.4 TSI motor en elektromotor, met een elektrisch rijbereik van ongeveer 50 kilometer***. Bovendien genieten Multivan-rijders van een garantie van vier jaar (maximaal 150.000 km).

DISCLAIMER 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor meer informatie volkswagenbedrijfswagens.nl.

** Actieperiode loopt t/m 29-06-2024.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.