Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Pechhulp hero 2

Volkswagen Bedrijfswagens Pechhulp

  • 24 uur per dag
  • GRATIS bij onderhoud volgens het boekje

Acuut probleem

Wat is er aan de hand? Een probleem met de bedrijfswagen wil je uiteraard zo snel mogelijk verholpen hebben. Zo denkt de Volkswagen er ook over. Pech onderweg of je sleutel kwijt? Met de hulp van Volkswagen Bedrijfswagens ben je weer snel op weg. Lees meer over onze service bij acute problemen. 

Pech onderweg

Bij pech bel je het gratis nummer 088 - 033 0109. Het maakt niet of je op je eigen oprit staat, ergens wil wegrijden na een klus of in Europa bent gestrand. Tip: sla het nummer op in je telefoon, dan ben je altijd zeker van hulpverlening door de dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Of een andere professionele hulpverlener in de buurt. 

Pech in Nederland

Bel de Mobiliteitsservice op

 088 - 033 0109

Pech in het buitenland

Bel de Mobiliteitsservice op.

 088 - 033 0109

Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice

Gratis Volkswagen Pechhulp voor goed onderhouden Volkswagen Bedrijfswagens.

Mobiliteitsservice

Wat te doen bij pech?

  1. Zorg dat je op een veilige plaats staat en de benodigde veiligheidsmaatregelen neemt. Zet bijvoorbeeld een gevarendriehoek neer en doe een veiligheidshesje aan.
  2. Bel Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice (Pechhulp) op 088 - 033 0109
  3. Houd je Volkswagen Serviceboekje met de onderhoudsgegevens bij de hand
  4. De medewerker stelt je enkele vragen over de kilometerstand, naam en plaats van je dealer, onderhoud en de meldcode. Dit zijn de laatste 4 cijfers van het chassisnummer en vind je in het Volkswagen Serviceboekje.
  5. Zorg dat je weet waar je staat, zodat je het wegnummer en eventueel het hectometerpaaltje kan doorgeven. Het is ook belangrijk dat je weet tussen welke plaatsen je staat.
  6. Zodra de benodigde gegevens compleet zijn, zal de alarmcentrale van de Volkswagen Mobiliteitsservice (Pechhulp) de hulpverlening opstarten. Bij problemen kan je altijd weer bellen naar de alarmcentrale.

Autosleutel kwijt?

Binnen 48 uur een nieuw exemplaar. In binnen- en buitenland. Wanneer je jouw autosleutels bent kwijtgeraakt, neem je contact op met je Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Zorg ervoor dat je de sleutelcode bij de hand hebt en stuur een kopie van je legitimatiebewijs en kentekenbewijs op. Binnen 48 uur ontvang je de nieuwe autosleutels.

Aanrijding of ongeval?

Breng jezelf en eventuele andere betrokkenen zo snel mogelijk in veiligheid. Indien nodig bel direct de hulpdiensten. Zorg dat de voertuigen veilig staan en gebruik een gevarendriehoek en alarmknipperlichten om ander verkeer te waarschuwen. Blijf in de buurt en verlaat de plaats van het ongeval niet zonder jouw gegevens uit te wisselen. Maak foto’s om bewijsmateriaal te verzamelen.

Klein probleem of mankement?

Ga voor Express Service. Zonder afspraak. Klaar terwijl je wacht. Jouw Volkswagen bedrijfswagen is altijd in bedrijf. En dat moet ook, want mobiliteit is belangrijk voor jouw onderneming. Toch kan jouw auto onverwacht een klein mankement krijgen. Gelukkig helpt jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer je snel weer op weg met Express Service. Zonder afspraak.

Speciaal voor kleine reparaties.
Een kapot achterlicht, een lekke uitlaat, een beschadigde ruit of een dashboardlampje dat oplicht: op ieder moment kun je daarvoor zonder afspraak terecht bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Reparaties die maximaal 1 uur duren voeren we direct voor je uit. Zo kun je snel weer op weg om joúw klanten te helpen.

Brandt er een waarschuwingslampje?

Volkswagen Bedrijfswagens beschikt over een handige Service app die je vertelt wat je kunt doen bij een storing. Brandt er bijvoorbeeld een waarschuwingslampje? Met de app weet je meteen wat wijsheid is: doorrijden of de dealer bellen. Ook kun je er direct het schadeformulier invullen of een werkplaatsafspraak inplannen.