Volkswagen kleine beurt

Wat houdt een kleine beurt in?

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt je Volkswagen elk jaar of bij maximaal 15.000 km vakkundig door ons onder handen genomen.

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt voeren wij oa. de volgende werkzaamheden uit:

  • Motorolie en oliefilter vervangen
  • Remschijven- en blokken op dikte controleren
  • Gratis APK-Keuring
Maak een afspraak

GRATIS APK

I.c.m. met onderhoud is APK altijd gratis

Wanneer je auto bij Pon Dealer in onderhoud is dan is de APK altijd gratis, ook al worden deze niet tegelijkertijd uitgevoerd. Ideaal toch?

Plan nu je afspraak

Economy Service

Gaat je Volkswagen al wat langer mee dan profiteer je van extra voordelige tarieven. Je auto komt dan in aanmerking voor Economy Service. Je profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparaties.

Alles over Economy Service

Mobiliteitsservice

Rij je een nieuwe Volkswagen? Dan heb je recht op gratis mobiliteitsservice tijdens de fabrieksgarantie van 2 jaar. Laat je Volkswagen onderhouden bij de Volkswagen-dealer en je behoudt ook daarna het recht op de gratis pechhulp met de Volkswagen Mobiliteitsservice.

Meer over mobiliteitsservice

Onderhoudskosten

Je wilt vooraf natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van Volkswagen onderhoudskosten 

Overzicht Volkswagen onderhoudsprijzen
De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2020. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_Volkswagen_-_Onderhoudsprijzen_per_1_januari_2020.pdf 8.9 MB Download
Prijslijst_Volkswagen_Economy_Service_-_Onderhoudsprijzen_per_1_januari_2020.pdf 212.46 KB Download