Volkswagen Pechhulp en Mobiliteitsservice

Bij iedere nieuwe Volkswagen hoort gratis Pechhulp en Mobiliteitsservice. Mocht je ooit met pech onderweg staan dan helpen wij je zo snel mogelijk weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa.

Volkswagen Mobiliteitsservice

Rij je een nieuwe Volkswagen? Dan heb je recht op gratis mobiliteitsservice tijdens de fabrieksgarantie van 2 jaar. Laat je Volkswagen onderhouden bij de Volkswagen-dealer en je behoudt ook daarna het recht op de gratis pechhulp met de Volkswagen Mobiliteitsservice.

Download de mobiliteitsbrochure


Wat te doen bij pech in Nederland?

 1. Zorg dat je op een veilige plaats staat en de benodigde veiligheidsmaatregelen neemt. Denk hierbij aan een hesje en een gevarendriehoek.
 2. Bel Volkswagen Mobiliteitsservice op 088 - 033 0109
 3. Houd je Volkswagen Serviceboekje met de onderhoudsgegevens bij de hand.
 4. De medewerker vraagt je enkele vragen over de kilometerstand, naam en plaats van je dealer, onderhoud en de meldcode (dit zijn de laatste 4 cijfers van het chassisnummer)
 5. Zorg dat je je locatie weet, zodat je dit kan doorgeven met een wegnummer en kilometeraanduiding. Het is ook belangrijk dat je weet tussen welke plaatsen je staat.
 6. Zodra de benodigde gegevens werkt zijn, zal de alarmcentrale van Volkswagen Mobiliteitsservice de hulpverlening opstarten. Bij problemen kan je eventueel weer terugbellen naar de alarmcentrale.
 7. De dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer of een andere professionele hulpverlener komt vervolgens naar je toe. Deze repareert jouw auto direct of zoekt, als reparatie binnen 3 uur niet mogelijk is, samen met jou de beste oplossing. Alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting (voor jou en je passagiers). De kosten? Die zijn voor rekening van Volkswagen.

De voordelen bij Pon Dealer

 • Altijd vooraf een offerte, dus geen verrassingen achteraf 
 • 4 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
 • Gratis 24 uur mobiliteitsservice in Europa
 • Altijd vervangend vervoer beschikbaar (o.a. gratis leenfiets)
 • Kleine reparaties worden direct verholpen
 • Altijd gebruik van originele onderdelen

Downloads

Volkswagen_Mobiliteitsbrochure.pdf 830.03 KB Download