De nieuwe Volkswagen ID.7

Een eersteklas Volkswagen

Een eerste klas Volkswagen

Lange reizen korter laten voelen. Het kan met de Volkswagen ID.7. Alles aan de ID.7 is eersteklas. Niet alleen geniet je van een actieradius tot wel 700 kilometer*, je ervaart ook veel ruimte én luxe. Waar zit deze luxe dan in? Dat leggen we je hieronder uit.

Een nieuwe generatie stoelen

Met de ID.7 stoelen geniet je van ultiem comfort. Naast de elektrische verstelopties, biedt de ID.7 ook een uitgebreide massage- en klimaatfuncties aan. Dit betekent dat je niet alleen de temperatuur van je stoel kunt regelen, maar ook kunt kiezen tussen verschillende verkoelings- en verwarmingsstanden. Of je nu net hebt gesport of op weg bent naar een belangrijke afspraak, de ID.7 stoelen passen zich aan jouw behoeften aan. Laat de verkoelende luchtstromen je rug kalmeren of geniet van de ontspannende massagefunctie en ervaar totale ontspanning. Comfortabeler dan dit gaat het niet worden.

Volkswagen ID.7 - hero 2

Altijd de juiste temperatuur in de Volkswagen ID.7

Bij de introductie van de Volkswagen ID.7 is er een nieuwe vorm van airconditioning geïntroduceerd, waarmee je altijd de juiste temperatuur in de auto hebt. De airconditioning start automatisch zodra je de auto nadert en je kunt de instellingen automatisch aanpassen naar jouw wensen. Dit kan via het multimediascherm of door middel van stembediening. Zeg jij bijvoorbeeld: "Hallo Volkswagen, ik heb koude handen", dan wordt de stuurverwarming geactiveerd en worden de ventilatieopeningen automatisch ingesteld om warme lucht alleen naar jouw handen te sturen. Ideaal voor de koude wintermaanden.

Volkswagen ID.7 - hero 2

Met één swipe genieten van de zon

Met het panoramadak voorzien van 'smart glass' in de ID.7, kun je met slechts één swipe van de hand of met stembediening genieten van de zon. Je kunt het dak namelijk eenvoudig van donker naar licht laten switchen. Dit geeft een nog aangenamere rijervaring en maakt het mogelijk om optimaal te genieten van de omgeving.

Wat kun je verwachten van de ID.7?

  • Verkrijgbaar met 2 accupakketten
  • Actieradius van 615 tot ongeveer 700 kilometer*
  • In ongeveer 30 min. opgeladen van 5% tot 80%
  • Standaard rijk uitgerust
  • Verkrijgbaar met nieuwe high-tech features

Wil jij de Volkswagen ID.7 zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

DISCLAIMER

*Het genoemde aantal kilometers is een voorlopige waarde: de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.