Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Volkswagen Multivan 5

Volkswagen Multivan

Een echte alleskunner

Prijzen

Kopen vanaf

€ 59.990

Inruilpremie

€ 500

Prijzen

Kopen vanaf

€ 59.990

Inruilpremie

€ 500

Alleskunner opnieuw uitgevonden

Omdat je een flexibele, ruime bus zoekt die met z’n tijd meegaat. Omdat je iedereen een veilige ruimte wilt bieden. En… omdat je geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Daarom is er de compleet nieuwe Volkswagen Multivan. Vooruitstrevend design, plug-in hybride, slimme assistenten, premium personenauto-comfort, multifunctioneler dan ooit. En dat zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen.

Media-1

Hoogwaardige materialen in het interieur

Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen die de nieuwe Multivan een verfijnde, premium uitstraling geven. Standaard beschikt hij over de Digital Cockpit Pro, een 10 inch multimediadisplay. En het standaard multifunctioneel lederen stuurwiel met de 100% tiptronic laat vrijwel niets te wensen over. Bovendien kan je de kleuren van uw interieur zelf instellen met Multicolour Ambient Lighting.  Of het nu gaat om wit licht voor het vinden van verloren voorwerpen, een warme gele tint voor een ontspannende avond of een kleurrijk spel van kleuren.

Combineert design en veiligheid

De nieuwe IQ .Light LED matrix-koplampen met LED dagrijverlichting zijn niet alleen een hoogtepunt die de nieuwe Multivan al van veraf zodanig herkenbaar maakt - ze zijn ook bijzonder intelligent. Dit komt doordat het verlichtingscontrolesysteem de rijsituatie detecteert en interactief overschakelt van dimlicht naar grootlicht. Bovendien zorgt hij voor een optimale verlichting van de weg, want tot de functionele uitrusting behoort ook de "Dynamic Light Assist ", het niet-verblindende permanente grootlicht. De IQ.Light detecteert tegemoetkomend verkeer en kan afzonderlijke lichtbundels specifiek uitschakelen om tegenliggers niet te verblinden. Dankzij innovatieve camera- en radarsystemen verlicht de dynamische bochtverlichting de bocht al voordat je hem indraait. 

Functionaliteit die je zal inspireren

Een van de grote troeven van de nieuwe Multivan is de neerklapbare achterbank, die 25 procent lichter is en in een paar eenvoudige stappen kan worden verwijderd. Zij maken het nu mogelijk bepaalde stoelindelingen nog sneller te realiseren. Of Vis-à-Vis met de multifunctionele tafel in het midden, met alle zitplaatsen in de rijrichting of met de buitenste zitplaatsen verwijderd voor het vervoer van e-bikes - een paar eenvoudige stappen zijn voldoende om het interieur naar uw smaak in te richten. Een ander hoogtepunt: voor het eerst kunnen de buitenste zitplaatsen in het passagierscompartiment worden verwarmd - zo zitten zelfs de kinderen er op koude winterdagen behaaglijk warmpjes bij.

Flexibeler, lichter en verwarmbaar

Een groot voordeel van de nieuwe Multivan is de neerklapbare en gemakkelijk uitneembare afzonderlijke stoelen achterin, die het nu nog gemakkelijker maken om de verschillende zitopstellingen te realiseren. Zo kun je tegenover elkaar zitten, met de multifunctionele tafel in het midden, alle stoelen in de rijrichting plaatsen of soms helemaal geen stoelen voor het vervoer van grote voorwerpen. Je kunt de zitplaatsindeling in een paar eenvoudige stappen veranderen. Dankzij het systeem met één zitplaats kunt je nu ook de zitplaatsen aan slechts één kant van het voertuig verwijderen en aan de andere kant bagage of fietsen plaatsen. Het nieuwe, unieke stoelconcept zorgt voor een besparing van gewicht van ongeveer 25 procent. Een ander hoogtepunt: voor het eerst kunnen de buitenste zitplaatsen in het passagierscompartiment worden verwarmd - zodat ook de achterpassagiers er op koude winterdagen warm bij zitten.

Twee schuifdeuren - openen zonder sleutel en wegrijden

De nieuwe Multivan is nu standaard leverbaar met twee schuifdeuren. We hebben de in- en uitgang geoptimaliseerd. De nieuwe Multivan is optioneel verkrijgbaar met de Easy Open-functie, waarmee je de schuifdeuren en de achterklep kunt openen met gebarenbediening. Je hoeft alleen maar je voet onder de sensor te plaatsen en de deuren gaan automatisch open. Het sleutelloze start- en vergrendelingssysteem "Keyless Advanced " van je nieuwe Multivan herkent je: zo kun je je nieuwe Multivan starten en wegrijden zonder je sleutel te gebruiken.

Dit zijn de highlights van de Multivan
 

Volkswagen Multivan 6

Een superslim interieurconcept

De nieuwe Volkswagen Multivan introduceert een superslim interieurconcept. Dankzij de volledig vlakke vloer, het innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen stoelen kun je de Multivan indelen zoals je wilt. Daarnaast maakt de elektromechanische parkeerrem de weg vrij voor een ruime doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. De nieuwe multifunctionele tafel schuif je over de rails naar je ideale plek. Of schuif ingeklapt tussen de voorstoelen. En voilà, je hebt een comfortabele middenconsole.

Volkswagen Multivan 7

Alles naar een hoger plan

Nieuw in de Multivan is het tweedelige glazen panoramadak. Het geweldige uitzicht en het vele licht zorgen ervoor dat het interieur nog ruimer voelt. Bijkomend voordeel: de maximale binnenhoogte in het midden van Multivan is hierdoor nog wat hoger. De LowE-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Premium comfort dat typisch is voor een Multivan.

Volkswagen Multivan 8

eHybrid met plug-in hybride-aandrijving

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Het kan met de nieuwe Multivan eHybrid met plug-in hybride-aandrijving. Helemaal klaar voor een nieuw tijdperk en het rijdt heerlijk. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat je afstanden tot 49 kilometer** 100% elektrisch kan afleggen. Kortom: meer rijplezier, lager brandstofverbruik en lokaal CO2-vrij rijden.

Media

Ervaar de Multivan zelf

Ervaar de innovaties van de nieuwe Multivan zelf. Plan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Het dak wordt de hemel

Een absolute primeur in de nieuwe Multivan is het bijzonder grote, tweedelige panoramische glazen dak - want dat was nog nooit eerder te zien in een Multivan. Het daaruit voortvloeiende nog grotere gevoel van ruimte en ook een iets grotere, reële binnenhoogte zorgen voor meer comfort. Geniet overdag van een lichtdoorstroomd interieur en 's avonds van onvergetelijke momenten onder de sterrenhemel. Een "LowE"-coating in het gelamineerde veiligheidsglas vermindert ook de warmtestraling met 78 procent. Voor de passagiers in het passagierscompartiment betekent dit: achterover leunen en genieten.

Een kwestie van houding

Vanaf de verhoogde bestuurdersstoel heeft u altijd goed zicht op de verkeerssituatie - en alle relevante informatie recht voor uw ogen. De digitale cockpit "Pro" is elegant geïntegreerd in het vrij zwevende instrumentenpaneel en biedt u een brede keuze aan instellingsmogelijkheden. Kies uw favoriete scherm uit drie weergaven. Of configureer de twee-ogen layout zoals u wenst. Muziektitels met originele covers, telefooncontacten met opgeslagen portretten, radiostations met logo's: bijna alles is hier mogelijk. Zelfs kleuraanpassing via de sfeerverlichting of de weergave van een grote navigatiekaart.

Altijd op een aangename temperatuur

In de nieuwe Multivan Style voelt u zich net zo comfortabel op warme zomerdagen als op dagen met ijs en sneeuw. Want zijn volautomatische 3-zone Climatronic zorgt desgewenst al voor een aangenaam klimaat nog voor u begint te rijden. Open de We Connect app - en ventileer het interieur goed als u in de brandende zon hebt geparkeerd. U kunt dan afzonderlijke temperaturen instellen voor het bestuurderscompartiment, het passagierscompartiment en de passagiersruimte. Op de achtergrond filtert de "Air Care"-functie, die standaard in alle airconditioningsystemen zit, de meeste allergenen, zoals pollen, uit de lucht. Zodat je nog makkelijker kunt ademen.

Iemand die met je meedenkt

De dagen dat je alles zelf moet doen zijn voorbij. Het optionele intelligente assistentiesysteem IQ.DRIVE van de nieuwe Multivan maakt halfautomatisch rijden mogelijk in druk reis- of woon-werkverkeer door tijdelijk het sturen, accelereren en remmen over te nemen. Als de juiste infrastructuur beschikbaar is, kan het optionele Car2X contact leggen met andere weggebruikers. Op die manier weet je van tevoren wat je te wachten staat. De IQ.Light LED matrix koplampen denken ook voor u. In combinatie met de "Dynamic Light Assist" schijnen ze dynamisch op en neer en sturen ze de bochten in voordat u dat doet.

Bekijk de Volkswagen Multivan bij Pon Dealer!

Alle luxe voor jouw passagiers. Voor Mekaar. Met de nieuwe Multivan. Kom hem bekijk bij Pon Dealer.

Direct een Multivan rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Multivan te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Volkswagen Multivan uit voorraad

Wil jij de Volkswagen Multivan zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en Prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen Mutlivan en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. 

**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag