Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero Mobile

Volkswagen up!

Zuinig en parkeert op de beste plekjes

Prijzen

Kopen vanaf

€ 20.790

Prijzen

Kopen vanaf

€ 20.790

De kleinste Volkswagen. Groots met ruimte.

Klein, en toch één van de ruimste en kleurrijkste in z'n klasse. Dankzij de compacte driecilinder motor biedt de up! plaats aan vier volwassenen én hun bagage. Nog een pluspunt is de integratie met je smartphone, zodat je altijd en overal connected bent.

Hero Pon

Dit is de up! 

Een stadsauto in hart en nieren, zonder bang te zijn voor een flinke autovakantie. Helemaal naar je eigen smaak aan te passen, zowel binnen als buiten. Ervaar zijn volwassen rijgedrag en verrassende ruimte zelf. 

Een interieur waar je happy van wordt

Hoe jouw up! eruit komt te zien, bepaal je helemaal zelf. Het exterieur, maar ook zeker het interieur is namelijk helemaal te personaliseren. Van bekleding tot dashboard, zodat je altijd met een glimlach de weg op gaat. 

Slim in elk aspect

De up! is niet alleen slim in zijn ruimte, maar ook in zijn functies. Gebruik je smartphone als navigatie- en multimediasysteem. Download de Maps & More app, zet je telefoon in de standaard en laat hem één worden met je auto. 

Meer ruimte dan je denkt

Vanbuiten oogt de up! misschien klein, maar vanbinnen is hij verrassend groot. Dat komt doordat de voor- en achteras extra ver van elkaar staan. Zo gaat er minder ruimte verloren aan de 'moetjes', en blijft er meer ruimte over voor jou. 

Dit zijn de highlights van de Volkswagen up!
 

Tekengebied 3vw up

Voor welke Volkswagen up! ga jij? 

De voordelen van rijden met de Volkswagen up!

  • Zuinig rijden
  • Kleinste Volkswagen
  • Groots in ruimte
  • Slim in elk aspect
Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.