Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
De nieuwe Passat

Nieuwe Passat nu te rijden bij Pon Dealer

Ruimer en comfortabeler dan ooit, vanaf € 48.990*

Nieuwe Volkswagen Passat: Efficiëntie en Elektrificatie

De nieuwste Volkswagen Passat is gearriveerd bij ons in de showroom. Deze ruime stationwagon is nu al beschikbaar met de efficiënte eTSI mild-hybridemotor. Vanaf eind april is het ook mogelijk om de Passat te bestellen met de nieuwe eHybrid plug-in hybrideaandrijflijn, die een volledig elektrische actieradius van meer dan 100 kilometer biedt op één acculading. Je kunt de nieuwe Passat nu rijden vanaf € 48.990*.

Comfort en Technologie in de Nieuwe Passat

De nieuwe Passat biedt meer ruimte en comfort dan zijn voorganger. Met een grotere bagageruimte van 690 liter (+40 l) en een 5 cm langere wielbasis is er nu nog meer beenruimte, vooral achterin. De ergoActive voorstoelen, elektrisch verstelbaar en bekleed met leer, zorgen voor extra comfort. Deze stoelen kunnen, afhankelijk van de uitvoering, worden uitgerust met ventilatie-, verwarmings- en massagefuncties. Binnenin biedt de Passat een digitale cockpit en een nieuw infotainmentsysteem (MIB 4) met eenvoudige menustructuur en spraakbediening voor gemakkelijke bediening. Het optionele head-up display projecteert belangrijke informatie op de voorruit, waardoor de bestuurder zijn ogen op de weg kan houden.

Vier complete uitvoeringen

Volkswagen biedt de Passat in vier volledig uitgeruste uitvoeringen aan: Passat, Business, Elegance Business en R-Line Business. De basisuitvoering van de Passat is al goed voorzien met functies zoals lichtmetalen velgen 'Bari', het Ready to Discover multimediasysteem met 32,8 cm touchscreen, automatische airconditioning (2 zones), smartphone-integratie, Park Distance Control en een achteruitrijcamera. De Business-, Elegance Business- en R-Line Business-uitvoeringen voegen daar vele comfortabele en luxe extra's aan toe, waarbij de R-Line Business zich onderscheidt door zijn sportieve R-Line-looks en features.

Altijd mild-hybride of plug-in hybride

De nieuwe Passat is standaard altijd voorzien van een automatische DSG-transmissie. In eerste instantie is hij te rijden in combinatie met de 1.5 eTSI-motor (110 kW/150 pk), die voor maximale efficiency gebruikmaakt van 48V mild-hybridetechnologie. Eind april volgt tevens een eHybrid-aandrijflijn met plug-in hybridetechnologie, naar wens met 150 kW/204 pk of 200 kW/272 pk. De elektrische actieradius van deze eHybrid-modellen bedraagt zo’n 100 kilometer op een enkele acculading**. 

De nieuwe Passat 1.5 eTSI staat nu bij de Volkswagen-dealer, vanaf € 48.990*. De Passat 1.5 eHybrid (Business) is over enkele weken te bestellen, vanaf € 49.990*. De volledige prijslijst met alle modellen is hier te vinden. Elke Passat wordt standaard geleverd met 4 jaar garantie.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.