Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Volkswagen Golf 50 Edition -1

Volkswagen viert 50e verjaardag Golf met exclusieve Edition 50

Volkswagen Golf Edition 50

Volkswagen Golf Edition 50

De Volkswagen Golf viert dit jaar zijn 50e verjaardag. Met meer dan 37 miljoen verkochte exemplaren is deze Volkswagen een van de meest succesvolle auto's ter wereld. Volkswagen start dan ook binnenkort de pre-sales voor de nieuwe Golf met de exclusieve Edition 50.

De Nieuwe Golf- en Golf Variant-modellen

De nieuwe Golf- en Golf Variant-modellen onderscheiden zich direct door hun aangepaste voorkant. De herontworpen LED-koplampen vallen nu nog meer op. Een bijzonder kenmerk is de nieuwste versie van de IQ.LIGHT LED-matrix koplampen, die een krachtige grootlichtbundel bieden met een bereik dat bijna twee keer zo groot is als conventioneel grootlicht. Voor het eerst bij een Europese Volkswagen is het logo in de grille verlicht. De IQ.LIGHT 3D LED-achterlichtunits, met animaties in drie stijlen, hebben ook een verfijnd ontwerp gekregen in beide carrosserievarianten.

Revolutie in Rijervaring

Het interieur van de nieuwe Golf- en Golf Variant-modellen is voorzien van een geavanceerd infotainmentsysteem met een snellere processor en een groot touchscreen van 12,9 inch. De Digital Cockpit Pro en de IDA spraakassistent zijn standaard. IDA biedt toegang tot online informatie en wordt ondersteund door ChatGPT. Bij de lancering zijn vier aandrijfvarianten beschikbaar: twee handgeschakelde turbo-benzinemotoren (TSI) en twee 48V mild-hybride turbo-benzinemotoren (eTSI) gekoppeld aan een DSG 7-traps automatische versnellingsbak met vermogens van 85 kW (116 pk) en 110 kW (150 pk). De 48V-technologie verbetert de prestaties bij het wegrijden en zorgt voor een laag verbruik dankzij efficiënte technologieën.

De speciale Golf Edition 50

Volkswagen viert feest met de Golf Edition 50, een speciale versie van de al zeer complete eHybrid (1.5TSI PHEV 150kW/204 pk). De Edition 50 is voorzien van extra's zoals 18 inch lichtmetalen 'Leeds' velgen, getinte achterruiten, een horizontale ledstrip in de grille met een verlicht Volkswagen-logo, en een 3D '50' badge op de B-stijlen. Binnenin benadrukt Volkswagen de exclusiviteit met Edition 50 logo's, pedalen in geborsteld roestvrij staal en een zwarte hemelbekleding. Het nieuwe 'Discover' infotainmentsysteem, Keyless Access, IDA spraakassistent, rijprofielselectie en diefstalalarm maken deel uit van de uitgebreide uitrusting. Optionele upgrades omvatten een schuif-/kantel panoramadak, IQ.LIGHT matrix LED-koplampen en een head-up display. Bestellingen voor de nieuwe Golf Edition 50 in Nederland starten medio maart. Prijzen worden dan bekendgemaakt. Voor meer informatie, bezoek onze website.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.