Pon Dealer Zakelijke Markt - hero mobile

Pon Dealer Zakelijke Markt 

Voor grote en kleine bedrijven

Het aanspreekpunt

Voor bedrijven, van klein tot zeer groot, is Pon Dealer Zakelijke Markt het aanspreekpunt voor deskundig advies en afspraken op maat.

Zakelijk autorijden anno nu

De wereld van mobiliteit verandert. Duurzaamheid en flexibiliteit spelen een steeds grotere rol en de technologisch ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Bij Pon Dealer Zakelijke Markt zorgen wij er graag voor dat jij en jouw medewerkers altijd mobiel zijn en denken wij graag met je mee over de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bij ons vind je alles onder één dak. Zo kunnen wij jou en je medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.

  • Wij geven deskundig advies en denken met je mee over zaken als wagenparkbeleid, nieuwe mobiliteitsconcepten, duurzaamheid, flexibiliteit, efficiëntie en kostenbesparing.
  • Met onze merken hebben wij een breed aanbod in elke klasse, inclusief bedrijfswagens, van een fabrikant die een leidende positie heeft op het gebied van nieuwe ontwikkelingen zoals elektrisch rijden en connectiviteit.
  • Wij beschikken over een breed scala van producten en diensten op het gebied van mobiliteit zoals, naast de levering van auto’s, een eigen leasebedrijf, een grote verhuurafdeling en een eigen schadeherstelbedrijf. Alles onder één dak.
  • Voor onze relaties maken wij afspraken op maat met één vast aanspreekpunt.
  • Wij houden je up-to-date met actuele informatie over nieuwe modellen, ontwikkelingen, acties en faciliteiten.

Zakelijk contact maar dan persoonlijk

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Heb je vragen of wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Vul hieronder het formulier en wij zullen zsm contact met je opnemen.

Met vriendelijke groet,

Tijs van der Velde

Contactformulier Zakelijke Markt