Audi TT Coupé

De Audi TT Coupé

Het design van de Audi TT Coupé heeft een lijnenspel dat teruggrijpt naar de vorm van de eerste Audi TT en daar een vernieuwde interpretatie aan geeft. De scherpe lijnen van de Audi TT Coupé bepalen het karakter en het design van de singleframe is stijlvol geïntegreerd in de horizontale belijning van de voorzijde.

Het interieur van de Audi TT Coupé maakt indruk door de minimalistische uitstraling. Alles zit op een logische plek. Intuïtief, doordacht en gericht op de bestuurder. Dat is met name te danken aan de standaard Audi virtual cockpit. Die vertegenwoordigt hightech van het hoogste niveau en is in de Audi TT voor het eerst te zien. Het instrumentenpaneel is een hogeresolutie LCD-scherm en de bestuurder bepaalt zelf welke informatie zichtbaar is. Dat kunnen klassieke ronde wijzerplaten zijn of futuristische fullscreen weergaven. Deze manier van informatieverstrekking is 100% op de bestuurder gericht en zeer innovatief. De instellingen zijn eenvoudig te wijzigen met de knoppen op het multifunctionele stuurwiel. Dit instrumentarium is een duidelijk statement: de technologie van de Audi TT Couepé vormt de maatstaf.

De Audi TT Coupé biedt je ongekend veel rijplezier. Elk moment over meer koppel beschikken. Krachtige en efficiënte motoren ontlokken de nieuwe Audi TT Coupé onvermoeibaar topprestaties. De modernste transmissietechnologie schakelt snel. Een complexe lichte bouwwijze draagt bij aan een lager verbruik en hogere efficiency, alsmede aan een lager zwaartepunt en daardoor een betere handling. Ervaar het rijplezier waar geen einde aan komt.

De Audi TT Coupé. Opnieuw een icoon.

Nog sportiever, nog consequenter: de derde generatie van de Audi TT Coupé. Nauwkeurig en pakkend, zowel qua design als rijbeleving. Bijvoorbeeld met de quattro permanente vierwielaandrijving, die de aandrijfkrachten variabel over de assen verdeelt, met de nadruk op de achterwielen.

Een rijbeleving als geen ander

De Audi TT Coupé is nu nog sportiever en consequenter. Optioneel met verbeterde quattro permanente vierwielaandrijving. quattro verdeelt de aandrijfkrachten variabel over de assen, maar wel met de nadruk op de achterwielen. Dankzij een speciale afstelling voor een nog sportievere dwarsdynamiek is het rijplezier altijd maximaal.

Audi Virtual Cockpit

Met de optionele Audi virtual cockpit wordt uw beeld van de toekomst werkelijkheid. Er is keuze uit twee instellingen, met grote of kleine klokken. Switchen gaat eenvoudig met een knop op het stuur.

Geweldige sound

De Audi TT Coupé is leverbaar met Bang & Olufsen Sound System met Symphoria-technologie. Om het klankbeeld te optimaliseren, analyseert een processor via een microfoon rij- en achtergrondgeluiden in het interieur. In combinatie met MMI navigatie plus met MMI touch is de weergave van 5.1 Surround Sound mogelijk. De 14-kanaals versterker heeft een totaal vermogen van 680 watt, bestemd voor twaalf luidsprekers inclusief twee centerspeakers en twee ingekapselde basboxen in de portieren.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi TT Coupé is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi TT Coupé het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Occasions 1

Audi TT Coupé

Pro Line S 2.0 TFSI Quattro S-Tronic

  • Benzine
  • 01/2016
  • Automaat
  • 83.780 km

€ 36.450

BTW verrekenbaar