Audi TT Roadster

De Audi TT Roadster

De vernieuwde Audi TT Roadster is direct herkenbaar aan de nieuwe driedimensionale singleframe grille en de grote luchtinlaten. De horizontale lijnvoering achter benadrukt de breedte. Een typisch sportwagendetail is de tankdop in het klassieke TT-design. Als optie zijn LED- of Matrix LED-koplampen beschikbaar, beide in combinatie met dynamische richtingaanwijzers. De nieuwe TT staat minimaal op 17-inch lichtmetalen velgen. Optioneel zijn wielen van 18, 19 of zelfs 20 inch beschikbaar. De Audi TT Roadster hebben een goed geïsoleerd stoffen cabriodak (zwart of grijs) dat in 10 seconden elektrisch te openen en te sluiten is. Dat kan zelfs rijdend (maximale snelheid 50 km/h).

In het interieur van de nieuwe Audi TT Roadster heerst de typische TT-sfeer, onder meer dankzij de kenmerkende ronde ventilatieroosters en sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen (S-sportstoelen optioneel). Alle modellen beschikken over de Audi virtual cockpit met 12,3-inch display. Deze biedt keuze uit een klassieke weergave (nadruk op toerenteller en snelheidsmeter) en de Infotainment-modus met nadruk op navigatie. Voor de TT-modellen is een sportweergave optioneel. Bij de TTS is deze standaard. De Audi TT Roadster heeft een bagageruimte met een inhoud van 280 liter (Coupé 305 liter).

Op het gebied van infotainment, connectiviteit en assistentiesystemen is de vernieuwde Audi TT Roadster ook helemaal actueel. De MMI-bediening bestaat uit slechts zes toetsen. Bij de topversie MMI Navigatie plus met MMI touch is de bovenzijde van de draai-/drukknop uitgevoerd als touchpad met handschriftherkenning. Ook spraakbediening is dan inbegrepen. Audi connect met een snelle LTE-verbinding brengt online diensten binnen handbereik en met de Audi smartphone interface zijn smartphones eenvoudig te koppelen. Er zijn diverse sound systems leverbaar, onder andere van Bang & Olufsen. De Audi TT is leverbaar met hoogwaardige assistentiesystemen als rijbaanwisselassistent, Audi side assist, active lane assist, verkeerstekenherkenning en de parkeerassistent met omgevingsweergave en achteruitrijcamera.

De Audi TT Roadster. Luchtig design.

De Audi TT Roadster is een echte sportwagen met een ontwerp dat onmogelijk voor een andere auto is aan te zien. Al twee decennia biedt elke Audi TT een karakteristieke uitstraling die elke generatie met zijn tijd meegaat. De Audi TT Roadster biedt een sportieve beleving en het plezier van open rijden. Bovendien is de Audi TT al twee decennia een echte Audi, met de modernste technologieën en de beste afwerking.

Het dak gaat eraf

Nou ja, niet letterlijk dan, want het geopende dak vouwt zichzelf netjes op achter de stoelen. Dit werkt tot een snelheid van 50 km/h – zowel het openen als dicht doen. Buiten de bebouwde kom is het elektrisch bedienbare windscherm prettig, omdat het daarmee minder door de auto waait. Met gesloten roadsterkap is het in het interieur aangenaam stil. Daar zorgen de goede dakisolatie en strakke aansluiting voor. Toch weegt de softtop maar 39 kilo.

Audi Virtual Cockpit

De Audi virtual cockpit is een volledig digitaal instrumentenpaneel. Op dit 12,3-inch grote high-res lcd-scherm verschijnen haarscherpe graphics, zoals een klassiek instrumentarium met grote toerenteller en snelheidsmeter of een futuristische weergave met schermbrede navigatiekaart. Een speciale sportstand tovert het actuele vermogen, koppel en dwarsversnelling tevoorschijn.

Schitterend interieur

De vernieuwde Audi TT Roadster beschikt over een schitterend interieur dat volledig is afgestemd op de bestuurder, met bedieningsknoppen op het stuur voor infotainment en spraakbesturing. De afwerking is daarnaast van een ongekend hoog niveau. Ben je klaar om in te stappen?Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi TT Roadster is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi TT Roadster het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.