Audi TT Roadster

De Audi TT Roadster

De Audi TT Roadster heeft de elegante vormen van een roadster en de gespierde uitstraling van een sportauto. De horizontale lijnen aan de voorzijde van de Audi TT Roadster stralen kracht en energie uit. De singleframe-grille is laag en breed. Kortom, deze open tweezitter heeft een herkenbaar design. Ook binnenin is sprake van een karakteristieke ontwerpstijl, compleet met een tijdloze uitstraling. Het conventionele instrumentarium is vervangen door de innovatieve Audi virtual cockpit, die volledig op de bestuurder is gericht.

De fraaie, elektrisch bediende softtop van de Audi TT Roadster en Audi TTS Roadster is leverbaar in drie kleuren. Het is een technisch hoogstandje. Zo zijn diverse onderdelen gemaakt van aluminium, magnesium en kunststof. Daardoor weegt hij in totaal slechts 39 kg (3 kilo lichter dan de softtop van de voorganger). Bovendien is hij zeer compact: het neerklappen van het dak doet geen aanslag op de bagageruimte (280 liter). Het openen en sluiten kan zelfs met rijdende auto (tot 50 km/h) en duurt amper 10 seconden. De softtop is in alle opzichten uitstekend geïsoleerd. Hierdoor is de Audi TT Roadster duidelijk stiller dan zijn voorganger (-6 dB). Om het comfort bij open rijden verder te verhogen, zijn de Audi TT Roadsters ook leverbaar met een windschot en/of nekverwarming. Mooi detail: de radioantenne is onzichtbaar in de dakconstructie verwerkt.

De Audi TT Roadster. De mooiste vorm van purisme.

De elegante vormen van een roadster en de gespierde uitstraling van een sportauto. De horizontale lijnen aan de voorzijde van de Audi TT Roadster stralen kracht en energie uit. Ook binnenin is sprake van een karakteristieke ontwerpstijl, compleet met een tijdloze uitstraling.

Revolutionair onderstel

Audi magnetic ride is net zo comfortabel als een standaard onderstel, maar sportiever dan een sportonderstel. Met behulp van magnetisme is in een fractie van een seconde de hardheid van de dempers aan de actuele rij-omstandigheden aan te passen. Je bepaalt zelf of het uitgangspunt een comfortabele of sportieve basissetting is.

Audi Virtual Cockpit

Met de optionele Audi virtual cockpit wordt uw beeld van de toekomst werkelijkheid. Er is keuze uit twee instellingen, met grote of kleine klokken. Switchen gaat eenvoudig met een knop op het stuur.

Geweldige sound

De Audi TT Roadster is leverbaar met Bang & Olufsen Sound System met Symphoria-technologie. Om het klankbeeld te optimaliseren, analyseert een processor via een microfoon rij- en achtergrondgeluiden in het interieur. In combinatie met MMI navigatie plus met MMI touch is de weergave van 5.1 Surround Sound mogelijk. De 14-kanaals versterker heeft een totaal vermogen van 680 watt, bestemd voor twaalf luidsprekers inclusief twee centerspeakers en twee ingekapselde basboxen in de portieren.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi TT Roadster is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi TT Roadster het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 1

Audi TT Roadster

Roadster 1.8 TFSI Pro Line S

  • Benzine
  • 2018
  • Automaat
  • 10 km
€ 71.180

€ 65.850

BTW verrekenbaar