Audi TTS Roadster Content 7

Audi TTS Roadster

Open en authentiek

Prijzen

Kopen vanaf

€ 100.374

Prijzen

Kopen vanaf

€ 100.374

Genieten van autorijden

Met de Audi TTS Roadster verschijnt er een echte sportauto in jouw garage: plek voor twee, een lage zitpositie, directe en dynamische rijeigenschappen, standaard quattro vierwielaandrijving. Gemaakt voor puur autorijden.

Slide

Interieur

De standaard S-sportstoelen met S-logo’s houden je uitstekend op jouw plaats.

 

Rijbeleving

De stoffen kap van de Audi TTS Roadster opent in slechts tien seconden.

Verrassend ruim

Plannen om met zijn tweetjes een week op vakantie te gaan? Trek er gerust in de Audi TTS Roadster op uit, want zijn kofferbak is 280 liter groot. Het dak heeft daar geen invloed op. Dit is open rijden inclusief dagelijks gebruiksgemak.

Dit zijn de highlights van de TTS Roadster
 

Audi TTS Roadster Content 1

Welke Audi TTS Roadster past het best bij jou?

Uitvoeringen van de TTS Roadster
 

Audi TTS Roadster Content 3

Ervaar de TTS Roadster zelf

De Audi TTS Roadster in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi TTS Roadster Content 7

Gebruiksvriendelijk 

MMI navigatie plus met MMI touch response bedien je vanaf twee grote schermen in de middenconsole. Via MMI heb je toegang tot Audi connect inclusief speciale e-tron-functies zoals de e-tron-routeplanner, die laadstops automatisch meeneemt in de routeberekening. 

Audi TTS Roadster Content 8

Pure Roadster-fascinatie

In slechts tien seconden opent de stoffen kap van de Audi TTS Roadster. Omdat dit zo vlug gaat, wordt open rijden heel vanzelfsprekend. Het geopende dak vouwt zichzelf netjes op achter de stoelen. Dit werkt tot een snelheid van 50 km/h – zowel het openen als dicht doen.

 

De voordelen van rijden met de Audi TTS Roadster

  • Dagelijks gebruiksgemak
  • Verrassend ruim 
  • Ongeëvenaarde rijbeleving

Bekijk de Audi TTS Roadster bij Pon Dealer!

Plek voor twee, een lage zitpositie, directe en dynamische rijeigenschappen, sportief en een standaard quattro vierwielaandrijving. Gemaakt voor puur autorijden. Kom de TTS Roadster bekijken bij Pon Dealer.

Direct een TTS Roadster rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi TTS Roadster te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi TTS Roadster zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi TTS Roadster en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.